Hvordan å reparere en vannkran

November 24

Reparere et vann tappekran kan selv spare mye i rørleggers regninger. Store inkluderer kraner komprimering, keramiske disk, kassett og ballen. Den vanligste typen er komprimering kraner, også kalt skive-type kraner. Denne typen tappekran er mest sannsynlig å være av to-håndteres variasjonen vanlige i en badet eller kjøkkenet.

Instruksjoner

•Vri på den viktigste vannkilden som fører til kranen du arbeider på. Det kan være en ventil som du vil slå av under kranen kampen. Hvis ikke, du må slå av vannet på den viktigste kilden, som du finner ved å følge rørene til ventilen.

•Block i avløpet å holde noen små brikker går tapt. Pop åpne dekselet på hver av varme og kalde håndtak og bruk en skrutrekker til å fjerne skruen i midten av hver. Når hver skruene fra håndtakene er fjernet, løft håndtakene for å avsløre stilkene.

•Fjern stammen ved å vri det mot "på" posisjon på hver sin side. Se på stammen nøye for å se om det vises skitten eller slitt. Hvis du ser synlig rusk, tørke det grundig med vann og eddik. Hvis stammen ser slitt, ta det til et lokale jernvarehandelen å finne en erstatning.

•Examine vaskemaskinen ved foten av stammen og sjekke det for slitasje. Hvis det viser seg at vaskemaskinen er sprukket eller ødelagt, så ta det til jernvarehandel og få en vaskemaskin eller tappekran reparasjon Utskiftingspakken.

•Rengjør eller erstatte vaskemaskinen og stem og deretter sette bitene sammen i omvendt rekkefølge.

•Hvis du slår den viktigste vannkilden igjen og fortsatt har en lekkasje, slå den av igjen og ta alle brikkene fra hverandre. Du sannsynligvis har skader til vaskemaskin sete, som er plassert i vaskemaskin kroppen. Kjøpe et sete dressing verktøy fra jernvarehandel og følger sine instruksjoner å putte den i kranen samt pakking mutteren og gjøre det til det er glatt. Når du sette bitene sammen, burde kranen arbeide normalt.