Hvordan å reparere en vær stripe

May 15

Hvordan å reparere en vær stripe

Mange hjem, spesielt eldre boliger, kan trekkfulle og ubehagelig. Små hullene rundt dører og Vinduer kan la i nok varm eller kald luft å endre temperaturen på huset drastisk og øke oppvarming og kjøling kostnader. Derfor er viktig å bruke en vær stripe på hvert tomrom, men materialet som brukes i stripen vil ikke vare evig. Reparasjon vær stripping rundt en dør, innebærer vindu eller andre gapet oppdage luftlekkasjer og erstatte materiale. Denne enkle prosessen kan spare penger og gjøre hjemmet ditt komfortable igjen.

Instruksjoner

•Examine din døren eller vinduet for lekker luft. Kjør flammen i en lettere rundt omkretsen av vindu eller dør. Helst som forårsaker flammen flimrer er en lekk sted som krever reparasjon en vær stripe. Mark der flammen begynner å flimre, og der det stopper. Mål avstanden mellom start og stopp poeng. Dette vil avgjøre hvor mye vær stripping må du erstatte.

•Purchase nok vær stripping å lapp områdene mellom de merkede stedene på døren eller vinduet. Det er bedre å ha mye vær stripping enn ikke nok, så kjøpe ekstra materiale. Kjøpe en slags vær stripping som tilsvarer den du reparerer.

•Scrape unna den skadede vær stripping fra mellom merkene med en sparkel.

•Installer nye Vær stripen å lapp området som gamle stripping ble fjernet. Noen stripping har en selvklebende tilbake mens andre stripping er en bløt leire-lignende materiale. Stikke eller trykk stripping på plass hvis det er en av de to typene. Følg produsentens instruksjoner for riktig installasjonsinstruksjoner.

•Trim av overflødig stripping. Reparasjon oppdateringen bør lå mot gamle stripping som fortsatt er i god stand. Det er ikke behov for en overlapping, og det definitivt bør ikke noen gapet mellom gamle og nye Vær stripen.