Hvordan å reparere en utvendig skorstein

September 13

Hvordan å reparere en utvendig skorstein

Peis er din beste venn når du har en varm brann i ditt hjem. Det er imidlertid din verste fiende når det gjelder tid til å reparere den. Skorsteiner krever reparere hver to eller tre år som mørtel i murstein ledd smuldrer opp. Utsatt for elementene, er utvendig skorsteiner, som kjører opp på siden av et hjem, utsatt for denne typen nedgang. En enkel fastsette vil løse problemet. Du må imidlertid god balanse og en dyktig å fullføre reparasjonen.

Instruksjoner

•Kontroller områdene i behov av reparasjon. Noen ledd som inneholder sprakk mørtel må bakken ut og etterfylt. Selv små sprekker krever reparasjon.

•Plasser ladder på skorsteinen å gi tilgang til stedene du har tenkt å reparere. Vinkel stigen på en sjenerøs 45 grader for å øke stabiliteten. Bruk på stigen gummiføtter som for å hindre glidning. Hvis du har en assistent, har ham holde stigen mens du arbeider med skorsteinen.

•Grind ut mørtel leddene som sprakk og smuldrer med en morter jeksel. Grind leddene til alle skadet mørtel er fjernet og bare solid mørtel forblir. Fjern noen av penselen felles med pensel.

•Mix utvendig mur mørtel i en bøtte. Denne typen mørtel er utformet for bruk utendørs. Bruke mørtelen til felles med en sparkel. Bruk en tynn murskje for å tvinge mørtelen godt til felles når det er nødvendig. Skrape bort overflødig med kanten av murskje.

•Kontroller arbeidet å sikre mørtelen konfigurerer riktig og hele felles er fylt. Flytte til neste skadet og gjenta denne prosessen til alle leddene er fylt. Tillate mørtelen tørke og kurere.