Hvordan å reparere en trykk pumpe for et hus

February 7

Hus krever pumper for flere formål. Hvis huset er nederst i en skråning, holde sump pumper vann fra bygningen mot hjemmet er grunnlaget. Likeledes, pumper hjelpe levere godt vann fra brønn til ditt hjem. Disse pumpene er avgjørende å holde hjemmet ditt kjører riktig og effektivt. Hvis pumpen begynner å mislykkes, kan du feilsøke den umiddelbart for å hindre skade på huset. Fikse pumpen selv er ofte mulig og sparer deg en profesjonell reparasjon og tiden det tar å få pumpen betjent.

Instruksjoner

•Kontroller slangene fører inn i pumpen å se etter tegn til sprengning, korrosjon eller lekker. Slå av pumpen og erstatte alle slanger som er skadet.

•Look på pumpehuset å søke for sprekk. Rense sprekker av med en fuktig klut og tørk dem med en klut. Forsegling sprekker med epoxy å hindre vannlekkasje. Alvorlig sprekker trolig kreve en full pumpen erstatning.

•Åpne og Lukk ventilene på pumpen å sørge for at de gå greit. Gjelde smøring ventiler som er spent slik at ventilene stikker.

•Sand noen korrosjon eller rust av pumpen med fine sandpapir for å hindre den fra å bli verre og låse opp pumpen.

•Lytt til motoren på pumpen. Hvis det er sputtering, eller ikke kjører riktig, må det sannsynligvis skiftes.

•Trykk trykket bytte med håndtaket på en skrutrekker. Hvis dette medfører pumpen for å aktivere eller slå av, erstatte ventilen med en av en lik trykklasse. Slå av pumpen og merke hver ledning skal pumpen bruker tape så du ikke får forvirret koble dem. Skru kanal tas låseringen først og deretter ta ledningene. Skru ut den gamle bryter og brystvorte ved å vri den og vri en ny en igjen. Skru trykkmåleren med en skiftenøkkel og skru en ny en tilbake. Montere ledninger og tas låseringen.

•Request profesjonell service for pumpen hvis det fortsatt ikke fungerer riktig.