Hvordan å reparere en tre trapp rekkverk

November 11

Hvordan å reparere en tre trapp rekkverk

Trapp rekkverk er for mer enn pynt; de gir stabilitet for de som reiser opp og ned trappetrinnene. Etter år med bruk begynner mange tre trapperom å komme løs. Rekkverket kan føle vaklende eller bare synes litt løs når makt er plassert på den. Slike forhold vil forverres over tid og kan bli ganske dyrt å reparere. Som med mange husholdning prosjekter, er vedlikehold det beste alternativet.

Instruksjoner

•Understand de ulike delene av en trapp rekkverk. Newel innlegget er det viktigste innlegget nederst i trappen skinnen. Spindles er stenger mellom trappen og banister rekkverket. Trapp stringer er tre rammen nederst på rekkverket. Trapp er områder for hver spindel på trapp stringer. Pluggene er små biter av tre som er formet som en PIN-kode og går gjennom den spindels og trapp stringer hull å holde dem trygt på plass.

•Determine om skinnen skrus inn i veggen studs ved å kjøre en stud finder mot veggen. Når stud finder piper, er stud bak veggen. Hvis rekkverket ikke skrus inn stenderne, knytte rekkverket på hver stud ved boring bly hull med en drill, etterfulgt av en tre skrue, gjennom rekkverket inn i veggen.

•Kontroller hver individuelle spindel og newel innlegg for å bekrefte en solid passform. Hvis newel innlegget er løs, fjerne bunnen tråden fra trapperommet, bore hull diagonalt gjennom bunnen av trapp stringer i newel innlegget og kjøre to 6-tommers tre skruer inn i innlegget. For en vanlig spindelen, bore hullet rett inn spindelen og bruke en 4-tommers tre skruen.