Hvordan å reparere en trapp Stringer

March 11

Hvordan å reparere en trapp Stringer

Trapp stringere er siden styrene som støtter utvidelser (foran trinnet) og trådene (toppen av trinnet) av din rett. Hvis din stringer mislykkes, kan ikke trappen brukes. Reparasjoner skal inneholde en årlig inspeksjon av sikkerhet relaterte elementer, for eksempel trapp stringere, slik at skade er funnet tidlig slik at effektiv reparasjoner kan gjøres. Reparere trapp stringere er en ganske enkel prosess som kan gjøres med vanlige verktøy og materialer som kan kjøpes fra din lokale jernvarehandel eller trelast verftet.

Instruksjoner

Vurdere skaden

•Examine stringer å avgjøre hva reparerer må gjøres. Sjekk de øverste og nederste tilkoblingene og stram noen løse ledd med en hammer. Forsterke løse ledd med en 3 tommers L-brakett og 3/4 treskruer.

•Repair løs trinn med en L-brakett og tre skruer mellom slitebanen og utvidelsen. Kjøre en shim mellom slutten av slitebanen og toppen av stringer å stramme den før du installerer L braketten.

•Kontroller stringer bordet for skade. Små deler eller sprekker kan repareres med bøtte plater og Splinter. Noen deler som forblir åpen når den belastningen er fjernet fra trappen er en indikasjon at stringer bør erstattes. Gjennomføre dette reparasjon hvis du er en erfaren snekker; få profesjonelle råd hvis du er usikker.

Reparere Stringer

•Løft opp trappen med en 2-ganger-4 spenne over en hydraulisk flaske jack ta vekten av sprakk eller dele stringere å muliggjøre reparasjon.

•Apply en kraftig bøtte plate, minst fire inches lang, den nederste kanten av trapp stringer spanning den skadede delen. Bruk 2 tommers gips skruer til å feste platen.

Sette inn en hammer ned bøtte plate på utsiden av stringer, spanning den skadede delen. Hammer platen flatt til stringer.

•Skjære en 48 tommers stykke 2-ganger-4 trelast bruke som en splint. Bruke bygging lim ansiktet til 2-ganger-4. Klemme den 2-ganger-4 til trapp stringer med C-klemmer, sentrert på den skadede delen. Fest pinnen bruker behandlet dekk skruene med minst fire skruer på hver side av den skadede delen.

Sette inn en 2-ganger-4 krøpling under berørte trinnet nedenfor den skadede delen til å forsterke reparasjon. Klipp 2-ganger-4 til høyden på bunnen av trinnet når målt fra gulvet. Fest krøpling med skruene til stringer øverst og en L-brakett på gulvet. La jack sakte og kontroller at den reparert stringer forblir i posisjon med en belastning på toppen.