Hvordan å reparere en tomat plante stilk

January 24

Hvordan å reparere en tomat plante stilk

Tomatplanter kan bryte uansett hvor forsiktig du er i hagen. Kanskje stammen var dekket med frukt eller en sterk vind snappet den av anlegget. Istedet for kaste stammen bort, kan du prøve en reparasjon for å gjøre anlegget helt igjen. Tomatplanter kan vokse tilbake sammen hvis du tar deg tid til å fikse dem. Etter et par dager blir tomat stilk reparert og voksende tilbake med bare en liten arret viser pause.

Instruksjoner

•Examine stammen av tomat anlegget for å fastslå om det er en gammel pause eller en ny. En gammel pause vil være vanskelig og tørket ut, mens en ny pause vil fortsatt være fuktig. Hvis pause er gammel, kuttet på hver side av fjerne hard endene. Ikke kutte for langt, akkurat nok til å utsette fuktig kjøttet av stammen.

•Fjern bladene 2 til 4 inches over og under pausen samt frukt på stammen. Dette vil fokusere energien i stammen i reparere pause.

•Enlist en venn til å holde de to delene av stammen. Som hjelperen trykker endene av de to delene sammen, vikle strekning hage tape tett rundt stammen å holde brikkene godt på plass. Mange hage sentre og nettbutikker selger strekning hage tape.

•Plasser et stykke på delene av stammen til å støtte den ødelagte delen. Pinnen kan pinner eller et stykke bambus. Pinner vil holde pause stødig og kan ikke bøye gjennom båndet. Sikre pinner på plass med streng eller bånd.

•Pound eller trykk en eierandel i bakken under reparert grenen. Tie skadet stammen å støtte med biter av klut, nylon-slangen eller streng. Binde stammen fast så det ikke slip ned, men ikke så tett at stammen ikke kan flytte med vinden.

•Kontroller bryte tre til fire dager senere av nøye slappe av båndet. Pause bør har strikk seg sammen, forlater bare et arr som bevis av skaden.