Hvordan å reparere en tak Fan lys trekke ledning

January 6

Hvordan å reparere en tak Fan lys trekke ledning

Noen tak fan lys trekke ledning som har brutt må erstattes for riktig funksjon. Dra kjeder kan ha et koblingen installert og ekstra koblinger kan legges til, men en pull-ledningen er i hovedsak et tynt stykke streng. Hvis det er nok av ledningen tilgjengelig, kan sikkert, en grov knute brukes til å feste et stykke streng strømkabelen. Men hvis et tak fan lys ledningen har brutt nær bryteren, den eneste sanne reparasjonsalternativet tilgjengelig er erstatning.

Instruksjoner

•Lokk med breaker som leverer strøm til takvifte til "off" posisjon. Kontroller at strømmen er på ved å slå viften på forhånd, og deretter slå bryteren. Hvis viften ikke er flytte, har det blitt vendt riktig breaker.

•Skru ut holde skruen som fester lyset bytte til dekselet. Det vil være riflete og lett skru med bare fingrene. Når fjernet, legge den ut på siden.

•Fjern lyset bytte dekselet på takvifte med en skrutrekker. Skruene vil bli plassert rundt kanten av dekselet, og alle må fjernes før dekselet vil gå av.

•Trekk lyset bytte ut nøye når dekselet er tatt av. Det vil være flere ledninger festet til bryteren som også må fjernes. Disse trådene er holdt i av små klipp som kan frigjøres ved innsetting av en liten skrutrekker. Bare sett inn skrutrekkeren, trykk tilbake på klippet og ledningen trekke lett ut.

•Label hver wire som kommer ut med et stykke maskeringstape og penn. For eksempel bryte et lite stykke tape rundt første ledningen til venstre, og Merk den #1. Videre venstre til høyre, og som hver påfølgende ledning fjernes, merke #2 #3, etc.

•Ta frakoblet lyset skifte til en jernvarehandel og matche den opp. Den beste måten å gjøre dette er å konsultere med en isenkram profesjonell. Det er mange forskjellige typer brytere, så får riktig erstatning bryteren er avgjørende for riktig lysbryter operasjon.

•Bytt nye lysbryter i rekkefølgen som den kom ut. Trykk ledningene i posisjon i bytte, og klippene vil fange og holde ledningene når presset riktig. Fjerne av maskeringstape, skru på lysbryter forsiden og erstatte holder skruen.

•Lokk med bryteren tilbake til "på" posisjon.