Hvordan å reparere en Sump pumpe ledning

June 28

Sump pumper brukes av huseiere til å holde sine kjellere og andre lavtliggende områder uten vann buildup i perioder med store nedbørsmengder. Noen ganger sump pumper kan funksjonsfeil på grunn av fysiske hindringer i pumpen mekanismen, som krever en delvis demontering og rengjøring. En mer felles sak, men er sprekker og slitasje av strømledningen hvor den kommer i kontakt med pit duken eller andre støttestruktur. Dette krever en reparasjon gjøres som proaktiv mål å unngå fremtidige feil på systemet. Ledningen reparasjoner kan gjøres billig, som kan negere behovet for å erstatte pumpen som følge av en total elektrisk kortslutning på grunn av strømbrudd ledningen.

Instruksjoner

Slå av strømforsyningen som styrer sump pumpen (krets boks). Trekk tre pronged jordet ut strømledningen fra veggkontakten å sikre sikkerheten. Heve sump pumpen fra sin grav slik at hele lengden av strømledningen kan undersøkes nøye. Tørke ledningen ned med en ren klut slik at det er relativt ren og tørr.

•Kontroller ledningen til fastslå den fulle omfanget av skaden og hvordan best å fastsette den. Kjør fingrene langs ledningen å føle for noen dype fordypningene. Sjekk de omkringliggende områdene i sumpen pit og/eller støtte struktur hvor ledningen ble plassert for skarpe kanter og andre fremstående elementer.

•Fix mindre makt ledningen overflaten slitasje av emballasjen området 4 inches over og 4 inches under slitasje med vanntett elektriske tape. Dette vil gi en viss beskyttelse og støtte strømkabelen.

•Fix makt ledningen kutt som ikke har påvirket tilkoblingen ennå første forsegle området med vanntett elektriske tape. Kontroller at området er helt tørt, deretter vikle ledningen tett med bånd 4 inches over og under kuttet plasseringen. Vikle båndet tett for flere flere revolusjoner.

•Apply krympe wrap tetting materiale til området Generelt, og varme den med en varmepistol. Krympe-wrap vil kontrakt og smelte, danner en tett forsegling mot eventuelle fremtidige vanninntrengning i området.

•Splice strømledningen i en koblingsboks hvis ledningen er helt kuttet. Bruke en koblingsboks er nødvendig å møte mest aktuelle byggforskrifter. I en nødssituasjon, kan midlertidige reparasjoner gjøres ved å bruke et verktøy kniv og stripping 1 tomme fra tunge isolasjonen som dekker kutt ledningen. Det vil være tre ledningene inne, under isolasjon dekker. Fjerne det ytterste laget dekker tre ledningene, utsette dem. Gjenta med den andre kutte enden av strømkabelen.

•La krympe rør over slutten av nakne ledningene i den ene enden av strømkabelen. Vri de to endene av eksponert ledningene sammen, passer dem av farge. Gjør vendingene så tett som mulig. Skyv den krympe rør over toppen av ledninger og kjøre den ned snoren fra hvor du arbeider.

•Kontroller at ledningen vendinger er koblet etter farge. Bruker varme loddebolt spissen, plasserer den under en vridd ledningen ledd og holde den stødig. Når kabelen blir varm, bruk loddetråd til kontakten. Loddetinn skal smelte, og dermed skape en permanent tilkobling. Fjerne loddebolt. Gjenta med de resterende to wire forbindelsene.

•Wrap elektriske tape tett rundt loddet ledningene, holde farget ledningene atskilt med tape. Når alle ledd har vært dekket med elektriske tape, skyve den krympe rør over toppen av området. Ett stykke krymp innpakning per tilkobling. Bruk varmepistol krympe forbindelsesslangen, slik at den smelter på ledningen. Pakk hele området med vanntett elektriske tape som en ekstra forholdsregel.

•Plugg strømledningen og tilbake makten levere til "På" posisjon. Sump pumpen er nå klar til bruk.

Tips og advarsler

  • I noen jurisdiksjoner i USA, skjøting Elektrisk ledning utenfor et veikryss, oppfyller ikke bryter eller uttak bygning kode; Dette, imidlertid utelukke ikke ikke-skjøte reparasjoner gjort ledningen selv.
  • Kontroller at ledningen er koblet fra strømforsyningen før reparasjon alle komponenter. Sørg for at sump pumpen er koblet, og har en aktiv strømkilde før du mottar noen tung nedbør.