Hvordan å reparere en stukkatur tak på en utendørs veranda

February 18

Hvordan å reparere en stukkatur tak på en utendørs veranda

Stukk er en form for sement som brukes til å gi tekstur til vegger og tak. Det er et flott utseende for en veranda taket---før en del av det opprettholder vannskader eller noen annen form for problemet og har å bli lappet. Patching stukk er mer komplisert enn de fleste overflater, fordi du må matche hva design er i de omkringliggende stucco. Praktisere stukk teknikken forhånd vil spare deg noen forverring når du er opp på stigen.

Instruksjoner

•Opprette ladder under den skadede delen. Skrape av alle løs stukk fra området med gips kniv. Kontroller at den gjenværende stukk rundt kanten av den skadede delen er solid.

•Åpne din stucco og bringe den opp stigen.

•Kuleis opp en murskje full av stukk med din sement murskje og trykk den til tak, i den skadede delen. Spre det på taket så det er omtrent 1/2-tommers tykke og dekker hele området der du skrapt av den skadede stukk.

•Arbeid stukk i det samme mønsteret som den omliggende stucco, bruker din murskje swirl, trekke eller tilfeldig linje våt stukk.

•Tillat stukk Cure for tre eller fire dager. Male hele verandaen taket, med en tykk-napped roller få maling i crevices av stukk.