Hvordan å reparere en støvete Yard

July 13

Gresset vokse ikke i hagen din, og støv stiger i vinden. Hard-bakt, støvete jordsmonnet er et symptom på jord komprimering. Jorden har vært tråkket, så gjorde våte og tørre av svinger - partikler presset nærmere og nærmere sammen til det er vanskelig å trenge selv med en spade. Det er ingenting å frykte. En kur er for hånden. Terapi er luft, mulch, kompost og nitrogen.

Instruksjoner

•Vent en hard, soaking regn tidlig høst. Etter regn, mens jord er gjennomvåt, pierce jord hver åtte til 12 inches med en lufting gaffel. Rock gaffelen håndterer for å flytte tines mens de er på bakken, bryte opp noen av komprimeringsprosessen.

•Dekk hele området med seks inches av kompost. Jevnt kompost og suge kompost å tvinge noen av det å falle hullene lufting. Dekk kompost tett med en tomme av halm. Dekk strå med en annen tomme av kompost. Dekk hele overflaten med østerriksk vinter pea frø. Østerrikske vinter erter er belgfrukter som legger nitrogen til jord med sine røtter og mer nitrogen når de er kuttet og venstre til forfall. Vente på våren.

•Scythe ned de østerrikske vinter erter tidlig om våren, og la kuttet stilkene jevnt på bakken. Dekk hele området med fuktet aviser, en del tykk, med ingen mellomrom. Spre en tomme av halm over hele overflaten. Spre en tomme av kompost på strå matten. Frø hele området med gress eller din forsiden. Holde overflaten fuktig til gresset er godt spirer.

•Ikke ikke kuttet med en gressklipper første sommeren. Enten la gresset vokser til en full høyde eller klippe det fire til seks inches høy med en Luke-eater. Unngå trampe området. Skjær med en klipperen på den andre sommeren.