Hvordan å reparere en sprukket Glass felgen

September 21

En sprukket glass kan ødelegge et helt sett, spesielt når du bruker alle brillene. Men for ulykken utsatt, en sprukket glass er nesten en viss eventualitet. Å reparere en, har du to valg, erstatte den manglende brikken eller polsk kanten for å gjøre glasset trygt for håndtering.

Instruksjoner

•Kontroller din glass for å sikre at den har ingen isolerende segl. Hvis ikke, gå videre til neste trinn. Hvis den does, kan fikse sprukket glass være umulig samtidig beholde sin isolasjon, så du må bare kjøpe et nytt glass.

• Søk etter den manglende brikken. Hvis det ikke blir funnet, gå til trinn 4. Hvis du finner den, sement den tilbake på plass med en liten mengde cellulose sement eller epoxy. Brikken må være på plass i flere timer for å helt tørr, så plassere koppen på en måte som du ikke trenger å holde den.

•Våt overflaten av glass og gni et stykke silisiumkarbid tøy langs alle ujevnheter. Selv om chip vil fortsatt være synlig feil, er glass nå trygt for bruk.

•Våt glasset, hvis sprukket stykket ikke blir funnet, og skyv silisiumkarbid kluten kuttet kant. Dette vil gjøre glasset sikker for bruk.