Hvordan å reparere en sprekk i en bambus skjærebrett

January 11

Hvordan å reparere en sprekk i en bambus skjærebrett

Bambus utstyr, skjærebrett og retter er populære på grunn av bambus anlegget evne til å raskt regenerere etter klipping, og lav innvirkning produksjonen av bambus varer har på miljøet. Økt etterspørsel etter bambus skjærebrett, men har resultert i mindre enn perfekt håndverk, ifølge Fort Collins-baserte woodworker, Loren Jones. Ifølge Jones er bambus skjærebrett sannsynlig å sprekk retning limet. Reparere sprekker, fylle dem med epoxy og sand fyll linjene glatt.

Instruksjoner

•Mix noen 5 minutters epoxy. Se etter en polyuretan-baserte epoxy, som er vanntett, ellers din sprekk vises igjen etter gjentatt vasker. 5 minutters epoxy kommer med to separate ingredienser som må blandes sammen. Finn et stykke skrap tre eller papp og bruke den som en blanding palett.

•Dribble epoxy inn i sprekken ved hjelp av en tynn stykke tre eller annet verktøy du har på hånden som du ikke tankene dekker med epoxy.

•Tillat epoxy tørke. Bruke paletten som din guide. Når epoxy på paletten er tørt, er epoxy i skjærebrett også tørr.

•Sand epoxy linjen skyll med 220-korns slipepapir.

Tips og advarsler

  • Det er best å vask straks etter bruk med såpe og varmt vann. Tørr skjærebrett med et parabolen håndkle umiddelbart etter vask.