Hvordan å reparere en sprakk sement innkjørsel

October 10

Hvordan å reparere en sprakk sement innkjørsel

Det er ikke uvanlig for sprekker å danne i en sement oppkjørselen. Selv om sement er ganske holdbar, kan vann sive under betongen og tine og fryse, forårsaker sprekker å danne. Sprekker i sement innkjørsler kan også skyldes daglig slitasje. Uansett hvordan sprekk formet sement, er det viktig å reparere sement oppkjørselen sprekker snarest du legge merke til dem for å unngå et større problem nedover veien.

Instruksjoner

•Rengjør ut sprekker og omegn grundig for å fjerne løse rusk eller skitt. Bruk en strøm skive eller hageslange på den høyeste innstillingen spray alle skitt og rusk fra sprekker. Hvis fett eller mugg er i eller rundt sprekker, rense området med oppvaskmiddel og vann.

•Mix en bunke med betong resurfacer i en stor bøtte slik at det er konsistensen av en tykk pasta. Følg produsentens instruksjoner for miksing informasjon. Bland nok av resurfacer reparere alle sprekker oppkjørselen.

•Fyll en sjenerøs mengde konkrete resurfacer direkte fra bøtte i sprekker, arbeider med en sprekk samtidig. Hvis du arbeider med en svært lang sprekk, fungere i små deler å reparer sprekken slik at resurfacer ikke tørke før du kan jevne det

•Bruk en flat kant murskje å jevne den konkrete resurfacer i sprekker. Senere og kjøre murskje frem og tilbake over sprekk å tvinge resurfacer dypt ned i sprekken. Hold murskje på sin side å virkelig presse blandingen dypt ned i sprekkene. Hell flere av resurfacer i sprekken, om nødvendig, og gå over området med sparkel til sprekken er helt fylt. Tillate den konkrete resurfacer til tørre over natten.

•Mix opp en ny gruppe med den konkrete resurfacer neste dag. Denne kjørselen skal en mye tynnere konsistens enn den opprinnelige partiet. Igjen, følg produsentens instruksjoner for å blande en tynn bunke med betong resurfacer.

•Våt ned oppkjørselen med en hageslange. Hell den konkrete resurfacer på reparerte oppkjørselen sprekker, arbeider på en sprekk samtidig.

•Bruk gummi nal avrunde et tynt lag med resurfacer på sprekker. Gå over hvert område flere ganger for å oppnå et selv strøk av resurfacer som kombinerer med eksisterende oppkjørselen sement.

•Tillat resurfacer til tørr overnatting før bilen trafikk til området. Gående tolereres generelt etter ca seks timer, men følger produsentens instruksjoner for tørking og herding ganger.