Hvordan å reparere en sprakk betong & skifer fortau

October 20

Hvordan å reparere en sprakk betong & skifer fortau

Betong og skifer fortau er bygget for å vare, men kan være utsatt for å utvikle sprekker over tid. Disse sprekkene, hovedsakelig forårsaket av ekspansjon og sammentrekning gjennom flere været sykluser kan mar attraktivitet i ethvert hjem eller virksomhet de kantlinje, og Opprett en tripping fare. Reparere skaden kan men være et enkelt prosjekt. Når fullført, gjenopprettes styrken på fortauet eller skifer, men tegn på lapp vil forbli.

Instruksjoner

•Sweep overflaten av betongen rengjøres med en push-kosten. Fjerne skitt eller rusk som kan finnes.

•Ikke sikkerhetsutstyr inkludert vernebriller, munnbind og arbeidshansker. Finn større sprekker, de som er større enn 1/4-tommers bred, og forberede dem for reparasjon. Ruten ut sprekk med en fleks med sprekk chaser blad festet. Gå over kanten av sprekken før de er vertikal med en liten vippe nederst sprekk slik at bunnen er større enn toppen. Utjevne gulvet av sprekken til én-tommers i dybden. Skrå sidene av sprekk vil gjøre reparasjonene mer effektive, gir en hylle slags å holde oppdateringen på plass.

•Rengjør ut alle sprekk med en stålbørste og så vaske hele overflaten av betong eller heller med en kraft vaskemaskin. Vask sprekker spesielt godt. Husk å vask i én retning for ikke å fylle sprekker med rusk. Tillate sprekker tørke helt før du fortsetter.

•Repair den minste sprekk benytter betong sprekk filler. Plass en tube med filler i en fuger pistol. Klipp av spissen av røret og deretter fylle sprekker med materialet til det litt flyter på overflaten av betongen. Skrape bort overflødig bruke en sparkel og la den i henhold til produsentens instruksjoner.

•Repair større sprekker en kombinasjon av epoxy gel lim og felles reparasjon sammensatte. Ta limet og Påfør et lag med gel på sidene og bunnen av større sprekker ved hjelp av en pensel. At limet tørke poenget med klebrig å ta, men ikke lenger våt. Fylle sprekker med felles reparasjon sammensatte til trengsel. Bruke kitte kniven å pakke sprekker med sammensatte og deretter skrape bort overflødig. Tillate sammensatt tørke som produsenten forslag.

Tips og advarsler

  • Den beste tiden av året å gjøre reparasjoner i fortau eller hellene er under vår eller høst når betongen er balansert mellom ekspansjon og sammentrekning ytterpunktene.