Hvordan å reparere en splittelse i en Vinyl sete

August 5

En vinyl stol er en verdig tillegg til en patio eller bakgården fordi det er robust og lett vedlikeholdt i utendørs værforhold. En splittelse i vinyl må repareres umiddelbart eller hele setet kunne rive i stykker. For å gjøre reparasjonen, må en vinyl fugemasse reparasjonssett - du kan få en fra en jernvarehandel eller velg hjem og hage. Forsyninger fra rundt huset runde ut hva annet du trenger.

Instruksjoner

•Spray husholdningen renere over området der split er. Tørk området ren med en myk klut med små sirkulære bevegelser, fjerne løs forurensninger, skitt og smuss. Tørk området tørr med en myk klut.

•Skjære gjennom kantene av split, bruke et verktøy kniv og rette kant, fjerne uregelmessigheter i vinyl og danne en rektangulær-kutt figur. Trekke kutte vinyl av setet og kaste den i søpla.

•Measure dimensjoner av rektangulære kuttet i vinyl sete med et målebånd. Kutte en vinyl lapp fra vinyl fugemasse reparasjonssett å matche disse dimensjonene, bare legge en tomme til både lengden og bredden - bruker en rettlinjet og verktøyet kniv eller saks til dette.

•Sett på arbeidshansker. Klem limet fra utstyrets selvklebende røret på begge ender og langs sidene på én side av vinyl oppdateringen du nettopp har kuttet. Line opp lappen, selvklebende siden ned, over cut.

•Trykk oppdateringens vinyl sete og hold det i to minutter slik at limet kan ta venting. La selvklebende settet tidsperioden som er angitt i utstyrets instruksjoner før du lar noen sitte på vinyl sete.

Tips og advarsler

  • Få en vinyl fugemasse reparasjonssett som har flekker i samme farge som vinyl sete, ellers må du male vinyl oppdateringen etterpå passer til resten av setet.