Hvordan å reparere en sol skadet skinn sofaen

July 21

Lær viser vanligvis solskader som falmet område hvor solstråler har blitt trykket det regelmessig. Falmet flekker ofte stygge og kan gjøre deg vil kaste hele skinn sofaen! Det er ikke nødvendig å gjøre det, men hvis du re fargestoff Lær å reparere søndag skadet områdene. For å holde dette skjer igjen, alltid bruk en god kvalitet skinn conditioner på din skinnmøbler for å holde den myk, smidig og mot solens skadelige stråler.

Instruksjoner

•Kombiner litt parabolen såpe med varmt vann og vask skinn sofaen med en fuktig svamp, være forsiktig med å få det altfor våt. Kontroller at alle skitt og fett fjernes fra sofaen, ellers kan det oppstå fargestoff mislykkes.

•Apply et lag med skinn prep løsning til søndag skadet området sofaen med en myk klut. Skrubbe den skadede delen kraftig slik at overflaten porene i huden kan åpne for å motta fargestoff. Tørr området grundig med papirhåndklær eller en absorberende klut før du fortsetter.

•Sand solen skadet område av lær med fine korns slipepapir, veldig lett. Ikke over sand eller sand over masker sofaen. Lett slipes overflaten av læret slik fargestoff får en overflate å grep. Tørk bort eventuelt støv med en fuktig svamp og la skinn tørke i 15-20 minutter.

•Apply flere strøk av Lær farge til søndag skadet område på sofaen med en applikator svamp eller en sprøyta. Bruk lys, selv slag å unngå penselmerker eller bobler. Tillate skinn tørke i 15-20 minutter mellom strøk. For å fremskynde tørking prosessen, kan du bruke en håret dryer sett på lav varme. Unngå å berøre området unødvendig i 48 timer etter at fargen brukes for å hindre skade nye finish.