Hvordan å reparere en septiktank Pipe

August 2

Hvordan å reparere en septiktank Pipe

Septiktank rør er begravet fra dypet av 6 inches opp til 4 fot. Når en pipe ligger nær overflaten, er det utsatt for skade fra kjøretøy trafikk, røtter eller andre omstendigheter. Når skade oppstår, er det viktig å gjøre reparasjoner så raskt som mulig. En knust eller sprekk pipe kan tillate skitt og annet rusk inn systemet, forårsaker et mindre problem å bli et stort problem svært raskt.

Instruksjoner

•Locate området der skade har oppstått. I mange tilfeller vil dette være så enkelt som å gå til stedet der vannet samler, eller der bakken forblir fuktig selv i tørre perioder. Hvis skadet røret ligger i feltet linjene, kan det være litt vanskeligere å finne plasseringen, men med nære observasjon, bør det fortsatt være mulig.

•Dig ned skadet røret. Når du finner røret, være veldig forsiktig så du ikke forårsake ytterligere skade. Fjerne skitt å utsette hele skadet delen og også avsløre en annen 12 til 18 inches av rør på hver side av den skadede delen.

•Skjære ut den skadede delen av røret bruke baufil kuttet ting eller andre kutte instrument. Kuttet ut litt mer rør enn nødvendig å fjerne alle skadet røret. Forsøk på å holde din kutt så rett som mulig å gjøre reparasjoner mye enklere.

•Measure lengden av PVC-rør for å erstatte skaden og merke den med markør. De fleste PVC avløp linjer vil være 4 inches i diameter, men måle din for å være sikker. Skjær et nytt rør 1/8 tomme kortere enn avstanden for å tillate enkel innsetting. Holde kuttet rett og ryddig som mulig.

•La en pipe coupler over hver ende av det reparer avdeling av rør. Være sikker på å kjøpe koblinger uten den interne stopper så de vil gli helt over erstatning røret.

•Apply rør renere på alle rør ender. Lå røret på plass og gjelder endene av både erstatning røret og eksisterende drain pipe sement. Skyv kabelendene over limet til den er midtstilt over mellom de to rørene. Gjenta på den motsatte enden av røret.

•Tillat rør sement tørke og kontrollere bestemte alle tilkoblinger er sikre. For å være sikker, kan du kjøre vann gjennom linjen til sjekk for eventuelle lekkasjer. Når sjekken er fullført, tilbake fylle hullet.

Tips og advarsler

  • Bruke pipe renere og sement med kurset pensel eller penselen med materialet. Være sikker på å bruke beskyttende hansker for å holde renere og sement fra huden.
  • Som du skal jobbe i kloakk, være sikker vernehansker og Øyevern mens fullført reparasjoner.