Hvordan å reparere en råtnet døren Jamb

February 8

Før eller senere tre vil rot i de mest ubeleilig stedene på hjem. Oftest finner du tre råtne nederst på døren jambs. Dører har ikke byttes på grunn av en vann-logget døren jamb. Når du vet hvordan å reparere en råtnet døren jamb, kan du ha døren nye utseende. Standard salt-behandlet trelast vil erstatte råtnet deler av døren jamb og spare penger.

Instruksjoner

•Bruk en Phillips-head skrutrekker til å fjerne skruene som holder terskelen nederst i portåpningen. Lirke terskelen opp med en liten flat Lirk bar. Bruke et verktøy kniv til å kutte maling segl mellom dør trim og indre veggen. Sette inn en liten flathead skrutrekker mellom trim og indre veggen og press forsiktig innsiden trim av veggen.

•Sett den flate Lirk bar mellom utenfor trim og veggen å lirke utenfor trim fra veggen. Du trenger ikke å fjerne utenfor trim helt. Dra det vekk fra veggen for å gi plass for Stempelkompressorer så kutte råtnet døren jamb.

•Kontroller et merke med en blyant 3 inches over det siste området av råte på døren jamb. Bruk en snekker plassen for å tegne en rett linje med merke. Bruk en Stempelkompressorer så for å klippe det råtnet jamb linje du merket. Kuttet jamb til opprinnelige døren innramming. Lirke ut råtnet tre med snuse bar.

•Measure høyde fra gulv til bunnen av kuttet med et målebånd. Cut et stykke 1 x 6 salt-behandlet trelast for måling med en sirkelsag. Tørr plass 1 x 6 i kuttet ut området, og hakk bunnen ut som nødvendig for terskel.

•Drill pilot hullene i 1 x 6 med en drill og litt mindre enn diameteren terrassebord skruene du bruker å feste styret. Sikre 1 x 6 til døren utforming bruker terrassebord skruer og en skrutrekker.

•Skjære stykke 1 x 2 x 8 salt-behandlet tre samme målenheten du klipp 1 x 6. Lukk døren og merke en linje med blyant fra gjenværende jamb dørstopperen på gulvet. Åpne døren og kanten på 1 x 2 på linje med linjen. Pilot borehull gjennom 1 x 2 og 1 x 6 og sikre 1 x 2 bruker terrassebord skruer og en skrutrekker.

•Reattach nedre terskelen til gulvet. Koble innsiden og utenfor trim stykker ved å trykke dem tilbake i veggen med en hammer.

Tips og advarsler

  • Maling erstatning jamb snarest med matchende maling.