Hvordan å reparere en PVC avløp

March 21

Å vite hvordan å reparere en PVC dreneringsrør vil spare penger på en dyr Rørleggertjenester reparasjon regning. De fleste PVC drenere rørene kan repareres ved å fjerne den skadede delen og begynte røret med en coupler. Gjennomsnittlig hus kan gjøre denne reparasjonen innen et par timer. De fleste jernvareforretninger bære reservedeler du trenger samt sammenføyning sammensatte som sikrer PVC rør ledd.

Instruksjoner

•Bruk en banalisere så for å kutte den skadede delen av PVC-rør ut. Fjern så lite av røret som mulig på dette tidspunktet. Du vil ha en stor nok stykke å ta med deg til jernvarehandel men klippe ikke mer enn tre inches av rør.

•Bruk en sparkel eller lommekniven avrunde grader på hvert kutt slutten av røret. Dette vil gjøre det enklere å arbeide med når du installerer PVC pipe koplingen.

•Purchase en PVC ermet kopling til å passe din dreneringsrør. Sette inn i rør du har i ermet å sikre det er trangt.

•Bruk fine korns slipepapir å rengjøre utsiden kanten av dreneringsrør. Husk å rengjøre begge områdene som har blitt kuttet.

•Bruk pensel festet til innsiden lokket av PVC primer gjelder primer rundt utsiden på slutten av hver dreneringsrør. Bruk primer etter anvisningen på kan. Sørg for å dekke hele omkretsen av røret. Også bruke primer på innsiden av begge ender av PVC ermet kabelendene.

•Bruk pensel festet til limet lokk for å bruke lim i en av endene av PVC ermet kabelendene. Sett inn ermet kabelendene over ene enden av klippe dreneringsrør til rør seter i kabelendene.

•Apply festes på innsiden av den PVC coupler på den motsatte enden og sett den kuttet dreneringsrør inn kabelendene før det seter. Du har nå et komplett PVC-rør igjen. Tillate at limet til å sette en time til cure før rennende vann gjennom avløp røret.