Hvordan å reparere en Push-N-Lock renne forsamling

October 18

Hvordan å reparere en Push-N-Lock renne forsamling

Moen produserer samlingen Push-N-Lock Badekar avløp. Denne typen avløp trenger ikke en egen lever å presse opp å lukke avløpet eller trykk ned åpne avløpet. Du trekker avløpet låse opp og slå den litt klokken åpne og låse det i åpen posisjon. Slå avløp låsen litt mot klokken og trykke den ned lukkes og låser i vasken for å beholde vann. Etter flere års bruk, kan avløpet lekke i lukket posisjon på grunn av O-ring under den sviktende fra alder eller mineraler i vannet.

Instruksjoner

•Grasp leder av avløpet låser med én hånd. Løft og urviserne låsen til åpen posisjon.

•Plasser en vaskeklut avløp lås og sted et par tenger over klut gripende låsen. Slå låsen klokken før det skrur fra skruen innlegget nedenfor. Dra låsen rett ut i avløpet.

•Observe gummi O-ring på bunnen av avløpet låsen for pauser eller forringelse. Trekk den defekte O-ring av låsen. Plasser en ny O-ring i den ene hånden og grundig coat begge sider med vaselin. Skyv den nye O-ring på avløp låsen og låse det i sporet.

•Sett avløpet låse i avløpet og snu den mot klokken med tang kluten inntil den stopper å slå. Denne handlingen legger avløp låsen skruen innlegget og lukker avløpet.