Hvordan å reparere en peis røykrør

March 6

Hvordan å reparere en peis røykrør

Tre-brenning fireplaces trenger en solid røykrøret til direkte gass røyken fra innsiden av hjemmet. Hvis du lukter røyk på loftet, er det en god sjanse røykrøret har en sprekk i den, og behøver reparasjon. Forhåpentligvis sprekken er innen synsvidde av peisen, eller du trenger å ansette en skorstein profesjonell. Når du finner ut at din pipe røykrøret trenger reparasjon, kan du slutte å bruke peisen til røykrøret er fast og sikker for bruk.

Instruksjoner

•Mix en gruppe med høy temperatur mørtel i en liten bøtte. Se etter sprekker innen rekkevidde peisen eller innen rekkevidde toppen av skorsteinen. Bruke en sparkel for å presse mørtelen inn i sprekken. La tørke for gang anbefalt av produsenten.

•Look på toppen av skorsteinen for ødelagte deler. Hvis den øverste delen av leire duken av røykrør er ødelagt, kan du treffe de gjenværende delene av samme avsnitt med en hammer og trekke ut inn. Senke en ny leire liner del i skorsteinen og mørtel det på plass med høy temperatur mørtelen.

Sette inn en isolert stål liner som en ny røykrøret for din peis. Dette innebærer kutte en liner for å passe din pipe, wrapping det med isolasjon og deretter slippe den i skorsteinen. Prosessen er komplisert og innebærer minst to personer, men de fleste skorstein foring kits har trinnvise instruksjonene.

Tips og advarsler

  • Pausene i leire duken utenfor rekkevidde, kan du leie et selskap å gjenoppstår leire med mørtel.
  • Kontakt lokale byggforskrifter for spesifikke krav med hensyn til skorsteiner.