Hvordan å reparere en ødelagt Toalett Tank

July 30

Hvordan å reparere en ødelagt Toalett Tank

Toalett akvarier er enkle mekanismer og de fleste av dem opererer på samme prinsippet. De er ikke vanskelig å arbeide med og krever felles husholdning verktøy for å reparere. Mange ganger i løpet av å eie et hjem, vil å vite hvordan å reparere en toalett tank spare et hus penger og problemer. Deler er lett tilgjengelig på maskinvare og hjem forbedring butikker. Fire vanlige problemer generelt plage toaletter, og når et hus er kjent med hvordan mekanismen fungerer, er det en enkel sak å identifisere problemet og reparere den.

Instruksjoner

Forbereder arbeidsplassen

Slå av vannforsyningen ventilene under toalett tank.

•Fjern porselen topp fra tanken og sette forsiktig den i badekar, fortrinnsvis på noen håndklær, slik at den ikke blir brutt.

•Lay ut verktøy på vasken disken badekar og sted en håndkle over vasken avløp å beskytte vasken fra droppet verktøy og å holde små deler fra går i vasken.

Reparere Toalett Tank

•Kontroller tank float Hvis tanken fyller men vannet fortsetter å kjøre. Tanken flyt er runde ballen som flyter på vannet i akvariet. Stikker rett opp fra bunnen av tanken er et stykke rør som er åpen på oversiden. Dette er overflyt avløpet og det er utformet for å tappe overflødig vann dersom tanken er i fare for overfylte.

Slå på vann kontrollventilen som tillater vannet å strømme i tanken. Vannstanden i tanken skal normalt 3/4 av en tomme under topprammen overflyt avløpet. Hvis vannet overflyter overflyt avløpet, forsiktig bøy flyte armen, stiv ledningen koblet til float, ned ca 1/4 av en tomme. Fortsett til vannet i akvariet stopper overfylte dreneringsrør overflyt. Hvis problemet vedvarer, kan du erstatte flyte ballen med en ny.

•Kontroller metall stang som kobler tank ballen som passer over flush verdien i bunnen av tanken. Etter flushing leder denne metall stang tank ballen å passe over flush ventilen stoppe vannet lekker. Hvis forbindelsen metall stang, så glatt det med stålull og prøve det igjen. Hvis det fremdeles lekker kan metall stang være justert, hindrer tank ballen passer rett over flush ventilen.

Bruk en skrutrekker til å løsne festeskruen på bunnen av metall stang og flytte den slik at den passer rett over flush ventilen. Hvis det fremdeles lekker, erstatte tank ballen siden det er nok skjev.

•Shorten heis ledningen hvis det er nødvendig for deg å holde ned flush håndtaket for å fullføre handlingen rødme. Løft kabelen er koblet til tank ballen og kan ha blitt strukket ikke lenger trekker tank ballen høyt nok over vannstanden når toalettet tømmes. Rette løfte ledningen og forkorte den ved å løfte det ca 1/2 tommers. Hvis problemet vedvarer, kan du ikke fylle tanken med vann. Bøy forsiktig flyte ballen armen opp.

•Åpne vann inntak ventil under toalett tank mer fullstendig Hvis tanken fyller sakte.

Tips og advarsler

  • Du kan måtte ringe en rørlegger hvis vannrør under toalett tank lekker.
  • Hvis toalett tank svette til et punkt der det drypper vann, kan du ringe en rørlegger for å gjøre endringene nødvendig å stoppe det.
  • Tving aldri noen deler av toalett tank mekanismen. Erstatte tvilsom deler, som de må kun repareres eller tilpasset et begrenset antall ganger.