Hvordan å reparere en ødelagt messing toalettet flens

July 16

Som toalett flenser laget av andre materialer, messing toalett flenser kan til slutt bryte. Når brutt, får ikke lenger flensen samme vanntett segl det en gang gjorde, slik at minst en vedlikeholdslading av vann på på badet gulvet eller inn i subfloor eller gjennom taket nedenfor. Når du blir oppmerksom på en lekkasje, vet du ikke hvis lekkasjen er på grunn av en ødelagt flens eller mislykkede voksen ring før du har fjernet toalettet og inspisert flensen.

Instruksjoner

•Shut av vannstrømmen på toalettet ved å dreie utkobling ventilen håndtaket så tett som mulig. Hvis toalettet ikke har en stengeventilen, Lukk husets viktigste vann ventil.

•Flush toalettet når tømme tanken og kontrollerer at det ikke fylle. Bruk en fastnøkkel til å løsne mutteren som kobler vannforsyning slangen til bunnen av toalett tank, og deretter fjerne slangen.

•Trekk opp på plast dome stykker på toalettets base, så bruk en fastnøkkel til å slå nøtter mot klokken før de kommer ut skapet bolter. Løft på toalettet for å fjerne det fra bolter og flensen nedenfor.

•Bruk en sparkel å skrape voks ringen av ødelagte messing flensen. Rengjør voks buildup igjen på flensen med mineral ånder og en ren klut.

•Plasser en forsterkning ring over brutt flensen, stille opp skapet bolt innsnittene i flensen og forsterkning ringen. Bruk et merke der skruehullene i forsterkning ringen sitte på gulvet, og flytte forsterkning ringen og borehull guide hvor du gjorde merkene.

•Bruk en caulk pistol bruke et tynt lag av caulk på ødelagte flensen, bidrar til binding det til forsterkning ringen. Sett forsterkning ring og stasjonen skruene i hullene, forankring forsterkning ringen på gulvet.

•Trykk en ny voksen ring på bunnen av toalettet, skyv toalettet tilbake over skapet bolter og flens. Stram skapet nøtter på bolter mens du sitter på toalettet, gjør at toalettet ikke flytter i alle retninger. Skru mutteren som kobler vannforsyningen linje til bunnen av toalett tank, og deretter slå vannet tilbake på.

Tips og advarsler

  • Forsterkning og voks ringene er tilgjengelig på jernvareforretninger og oppussing centers.