Hvordan å reparere en ødelagt Apple Tree armen

September 20

Hvordan å reparere en ødelagt Apple Tree armen

Epletrær er ofte plantet langs en hage banen, i en frukthage eller som del av et dyr mat komplott. Med myk skogen og mange av skyting lemmer og forgreiner, epletrær er utsatt for vind, snø og is skade. Lemmer kan enkelt dele, forlater treet utsatt for sykdom. Reparere en ødelagt eller delt apple tree armen innebærer å redusere stress på lem og mending brikkene slik at det kan pode seg tilbake sammen.

Instruksjoner

•Fjern vekt fra ødelagte apple tre ben før reparasjonen. Kutte frukt, tungt samlet grener og større grener som plasserer belastning på skadet lem. Gjøre kutt med omkjøringsvei pruners og bare fjerne så mye tre fra lem for å redusere vekten.

•Løft lem tilbake på plass slik at den ødelagte delen er sluttet med treet. Evaluere pause og fjern forsiktig med kniv noen skadet tre som kan forhindre en god forbindelse mellom den ødelagte stykker.

•Hold brukket lem sammen og vikle brudd med plastikk-belagt liten diameter wire kabel eller tau. Knytte wire eller tau rundt lem under pausen og begynne vikle det. Coil wire eller tau rundt lem å holde den ødelagte stykker sikkert sammen. Plass wraps 1 til 2 inches hverandre basert på størrelsen av lem og break; utvide wraps utover pause og knytte det av trygt.

•Wrap en annen lengde ledning eller tau rundt stammen på treet eller en større lem, så rundt brukket lem, å gi støtte. Sett ledningen utover pause i lem, snurp wire eller tau sammen og binde endene av hvor støtte så de sitter fast.

•Apply pode voks langs kantene på pause å forsegle ut fuktighet og insekter. Nytt voksen behov som lem begynner å reparere og vokse tilbake sammen.