Hvordan å reparere en Nylon skjerm

June 7

Hvordan å reparere en Nylon skjerm

Nylon-skjermen er laget av en nylon maske som kommer i mange størrelser. Nylon screening brukes i telt, campingbiler og for noen husholdning skjermer. Ulykker skje forårsaker rips og hull i nylon screening. En måte å rippe eller hull er å sy det sammen med nylon tråd. Sy kan føre en skjemmende linje i skjermbildet. En mer estetisk tiltalende reparasjon nylon skjermen er å lime en liten reparasjon oppdatering av screening til området. Kjøpe en reparasjon oppdatering som er samme mesh størrelsen som nylon skjermen med rip eller hull.

Instruksjoner

•Hold nylon reparasjon oppdateringen mot rip eller hull i skjermbildet nylon.

•Skjære lapp å opprette en 1/2-tommers ramme rundt hele kanten av hullet. Skjær en andre lapp samme størrelse.

•Apply et tynt lag med epoxy Lim over nylon lappen og sentrere det over innsiden av rip eller hull. Bruk voks papir og skyv nylon oppdateringens nylon skjermen. Fjerne vokspapiret fra skjermen.

•Lokk med skjermen over. Påfør et tynt lag med epoxy lim til andre nylon lappen. Plass det så det er på samme sted som lappen på motsatt side av skjermen. Bruk voks papir og skyv nylon oppdateringens nylon skjermen.

•Apply et tynt lag med epoxy limet til andre nylon lappen. Plass det så det er på samme sted som lappen på motsatt side av skjermen. Bruk voks papir og skyv nylon oppdateringens nylon skjermen. Fjern vokspapiret fra oppdateringen. La det tørke i minst 30 minutter.