Hvordan å reparere en Nautilus søvn System

February 16

Hvordan å reparere en Nautilus søvn System

Nautilus sove systemet er en luft seng, produsert med to flere kammer air blærer som er oppblåst og deflatert med en pumpe. Eiere kan oppleve problemer med deflating air blærer eller en ikke-fungerende luften pumpe. Spesielt disse senger er ikke lenger produseres og ifølge beste madrass vurderinger, produsenten ble kjøpt av det amerikanske National produksjon selskapet i 2006. De nye eierne ære alle garantikrav og selge reservedeler. Reservedeler for etter-markedet er også tilgjengelig for Nautilus sove System senger.

Instruksjoner

•Lytt til lyden av motoren når du forsøker å bruke seng kontrollene. Hvis det er ingen lyd, antyder det at pumpen er ødelagt eller sengen ikke får strøm. Hvis pumpen fungerer, men air blærer ikke blåse eller deflating riktig, tyder dette på et problem med luften blærer eller forbindelsen mellom pumpen og air blærer.

•Examine strøm ledning for skade og sikre at ledningen er koblet til en fungerende stikkontakt. Test stikkontakten ved å koble til og slå på en fungerende elektrisk enhet. Sørg for at sengen ikke er koblet til en stikkontakt som er kontrollert av en vegg-bryter. Blåst sikring, skadet ledningen eller feil kontakter vil resultere i tap av makt til sengen.

•Examine fjernkontrollene og ledninger som kobler fjernkontrollene til sengen. Se for opplagt skade ledninger eller fjernkontroller. Hvis bare ett av fjernkontrollene fungerer, tyder dette på at problemet skyldes en feil fjernkontroll. Hvis verken fjernkontroll fungerer, tyder det et problem med strømforsyningen eller pumpe.

•Examine rør fra luften pumpe til air blærer. Se for opplagt skade og kontroller at den er sikker. En løs tilknytning fører Deflasjon eller mangel på kontroll over inflasjonen.

•Fjern madrass komponentene å avsløre flere kammer air blærer. Hvis mulig, blåse luft blærer før du fjerner dem fra sengen.

•DIP en svamp i såpevann og tørk ned luften blærer i deler. Etter anvender såpeskum til hver del, se for dannelsen av bobler. Boble formasjon angir en lekkasje i luften-blære. Bruke en luften-blære lapp det berørte området.

•Order erstatningsdeler fra telefonen. Referanse garanti papirarbeid og gi senga serienummer (på garanti papirene) til operatøren. Reservedeler vil være gratis hvis sengen er fortsatt under garanti.

Tips og advarsler

  • Reservedeler kan bestilles fra det amerikanske National produksjon selskapet ved å ringe 1-800-854-6295.
  • Mest Nautilus sove System senger ble solgt med en pakke med luften-blære patcher. Hvis du har mistet eller brukt patcher, kan du i stedet bruke oppblåsbare flåten patcher.
  • Hvis stikkontakten arbeider, og verken kontrolleren vil aktivere sengen, er det tegn på et problem med pumpen. En erstatning pumpe vil være nødvendig. Pumpen kan nås via en dør, ligger under luft blærer. Erstatte pumpen ved å koble den fra kundeemnene til fjernkontrollene og fjerne rør fører til air blærer. Trekk ut pumpen og koble den nye en fjernkontroll fører og luften-blære rørene. Strømledningen til en stikkontakt.