Hvordan å reparere en Moen tappekran-CAL84502

February 14

En Moen CAL84502 kranen er kalles Adler kranen. Dette er en bad eller vask tappekran med et enkelt håndtak og det er en av moens populære modeller. Kranen slites ut etter vanlig bruk og noen ganger krever reparasjoner. Kranen har en patron i base som erstatter i ett stykke. Ta kassetten ut og erstatte den med en ny fra avløp stikkontakt eller jernvarehandel løser lekkasjer og flow rate problemer.

Instruksjoner

•Vri vannet ventiler under vasken av ved å rotere hver klokken. Dette slår av vanntilførselen til kranen.

•Fjern håndtaket ved å ta ut pluggen foran håndtaket med en skrutrekker. Festeskruen under den med en Allen fastnøkkel og trekk i håndtaket av basen.

•Skru kuppelen, en runde mutter fra bunnen av kranen, med hendene. Skru mutteren under denne delen med en skiftenøkkel eller store par tang.

•Løft opp kassetten ut av kranen base ved ganske enkelt å dra på stammen, løfte den rett opp fra kroppen av kranen. Sett det ny ettall i samme sted i samme posisjon som den gamle.

•Bytt mutteren, dome og håndtere for å gjenoppbygge kranen. Skru på vannet og opererer kranen. Hvis det oppstår en lekkasje, ta av håndtaket, og trekk til mutteren. Dette strammer segl mellom tappekran og patron, forebygge lekkasjer.