Hvordan å reparere en Moen Single-spak tappekran

September 23

De fleste Moen ett håndtak kranene bruk en kassett som inneholder ventiler for varmt og kaldt vann. Når denne kassetten mislykkes på grunn av slitasje eller sprengning i sel, må du erstatte den. Enhver person med grunnleggende praktiske ferdigheter kan mestre denne prosjekter. Bruke riktig Moen erstatningsdelen: en patron designet for å matche dine spesifikke typen tappekran.

Instruksjoner

Slå av vannet ved å lukke vannrøret-ventiler som fører opp til kranen.

•Trekk ut plast hetten på baksiden av kranens håndtak med fingrene. En liten Sekskantskrue passer innenfor dette hullet. Skru den med en Allen fastnøkkel og skyve av håndtaket.

•Ta av kuppelen stykke under håndtaket, og vri patron mutteren av kranen hodet. Slå den til venstre for å løsne og fjerne den. Hvis det er et beholde klipp, lirke dette av også. Ta tonerkassetten ut av kranen.

•Sett tappekran blekkpatronen og trykk det på plass. Tråden patron mutteren på og hånd-stram den. Plasser escutcheon på mutteren, og deretter installere håndtaket. Tre skruen i hullet bak kranen og bruk Allen fastnøkkel til å stramme. Deretter erstatte liten plast lokket.

•Vri på vannet å teste flyt og temperaturen på kranen. Hvis det ikke er riktig, demontere kranen og trekk kassetten mutteren nytt sete kassetten og montere kranen.