Hvordan å reparere en Moen ønsket Temp tappekran

June 10

Moens ønsket Temp kraner har en enkelt kontrollhåndtaket, som styrer flyten av både varmt og kaldt vann som kommer ut av kranen. Feil patron får kranen dryppe vann eller ikke slå av helt. Gummi sel i kassetten bryte ned over tid fra eksponering til luft og varmen av varmt vann, noe som gjør det nødvendig å fjerne den gamle patronen og installere en erstatning.

Instruksjoner

•Slå av vannet i huset bruker viktigste vann ventilen. Slå på varme og kalde vannet ventiler i en annen tappekran å sikre at vanntrykket er utgitt.

•Fjern kontrollen vann håndtere ved å enten lirke av hetten og skru ut skruen under eller ved å skru ut den lille skruen på bunnen av håndtaket. Dra i spaken rett mot deg fjerne den fra spindelen.

•Bruk en stjerneskrutrekker til å fjerne skruen holde plast hetten på slutten av spindelen. Skyv chrome ermet av når du fjerne hetten, så bruk nål nebbtangen for å dra pin ut av midten av kassetten.

•Sett plast hetten stykke tilbake over kassetten og slå kassetten som du rykk den ut. Sett den nye patronen i samme retning som den gamle, med kategorien delen peker oppover.

•Sett sammen resten av kranen, sørge for å erstatte alle brikkene i motsatt rekkefølge du tok dem av. Når du erstatter håndtaket og dens beholde skrue, slå vann utkobling ventilen på.