Hvordan å reparere en Moen kjøkken enkelt tut

November 19

Hvordan å reparere en Moen kjøkken enkelt tut

På grunn av sin enkle, praktiske design er Moen enkelt-håndtak kjøkken kraner ganske vanlig inventar finnes i hjemmene over hele USA. Disse kranene ikke bare tilbyr mange års problemfri service men når hardt vann innskudd til slutt slites ned de interne o-ringer og kranen fjærer en lekkasje, det er også enkelt å installere kassetter. Disse er lett tilgjengelig fra oppussing sentre og avløp uttak. Selv om passer blekkpatronen er intuitivt, må enkelte trinn følges for å sikre riktig installasjon.

Instruksjoner

•Vri den varme og kalde utkobling ventiler under vasken til "off" posisjon. Hvis det er ingen utkobling ventiler mot bakveggen, stenge viktigste husholdning vannforsyning. Viktigste utkobling ventilen er ofte utendørs mellom vannforsyning og huset.

•Åpne kranen og flytte håndtaket og tilbake for å avlaste både varmt og kaldt vann press før du fortsetter.

•Pry dekorative hetten på toppen av kranen med en tynn skrutrekker; Dette vil avdekke en skruen som holder kranen håndtaket på plass. Jevn slutten av håndtaket og Fjern denne skruen med en flat skrutrekker. Sett hetten og skru i en rett på siden av vasken for sikkerhets skyld og for å hindre løse deler faller gjennom sink drain.

•Bend bunnen av kranen håndtere bakover og vri håndtaket fra side til side mens du trekker oppover for å frigjøre den fra sin O-ring. Dra av håndtaket, og plasser den i en plast bassenget.

•Falsing et papirhåndkle og vikle den rundt den riflete messing mutteren som holder de roterende tut på plass. Grep mutteren med en kanal tang, vri mot urviseren for å bryte segl og spinne mutteren av for hånd.

•Løft opp base av den roterende tut mens kronglete og tilbake og skyv det rett opp av kranen kroppen; Dette vil avdekke toppen av tappekran cartridge stikker ut gjennom kranen kroppen.

•Plasser tuten i plast bassenget inneholder håndtaket og dekker begge deler med hvit eddik. Dette vil mykne noen encrusted hardt vann innskudd dekker arbeider overflaten mens du erstatte patronen.

Finne den U-formede beholde klipp sikre kassetten til toppen av kranen kroppen. Skyv tuppen av en skrutrekker mellom forsiden av klippet og kassetten og forsiktig lirke klippet ut. Plassere utklippet i plast bolle med andre små deler.

•Examine aksel stikker fra tappekran cartridge; en flat maskinert cutout vises øverst. Noter om utsparingen vender mot fronten eller mot baksiden av kranen; installere erstatning kassetten på samme måte i et senere trinn slik at siden å håndtere bevegelsen styrer varmt og kaldt vann flyt som før.

•Fjern hvit plast cap fra toppen av erstatning Moen kassetten og skyv det over toppen av defekte kassetten i kranen kroppen. Vri lokket til to kabelsko på siden slip i matchende fordypningene på kassetten.

•Plasser en skiftenøkkel over Firkantmutter på hvit plast lokket. Trykk ned på toppen av både fastnøkkel og lue med hælen på venstre hånd og arbeid skiftenøkkelen håndtere fra side til side. Husk dette opp til patronen fungerer sin måte løs.

•Clamp toppen av akselen mellom kjevene av et vertikalt mot par bindestikka-grep tang. Pakk deg rundt Tanga og vri fra side til side mens oppadgående press. Trekk defekt kassetten fra kranen kroppen og legge den på en side.

•Smear et lag av varme-bevis rørleggers fett over fat og o-ringer av erstatning kassetten. Skyv kassetten inn tappekran bolig med maskinert utskjæringen på akselen overfor i ønsket retning. Line opp kassetten så de to oppadgående vender beholde klipp kabelsko etter sporene i kranen kroppen og skyve det hele veien hjem.

•Sett U-formet beholde klippet inn i sporet på forsiden av kranen bolig så det ligg den oppadgående vender kabelsko på erstatning kassetten. Trykk inn klemmen med tommelen til slutten sitter flush mot kranen kroppen; du må kanskje vrikke klippet fra side til side før den slips på plass.

•Rengjør av alle myknet hardt vann innskudd fra innsiden arbeider deler av kranen håndtak med en stiv spikeren børste. Arbeid flaskebørste gjennom swiveling tut fat til innsiden er rent og skinnende. Skyll begge deler med rennende vann og tørk dem tørr med et papirhåndkle.

•Pry de to gamle O-ringene fra sporene i kranen kroppen med spissen av en tynn skrutrekker og kaste seg. Fjerne to nye o-ringer fra tuten O-ring kit; arbeid på O-ringene over kranen kroppen og i deres matchende fordypninger.

•Lubricate innsiden av roterende tuten fat med rørleggers fett og skyv tuten ned over kranen kroppen før bunnen hviler mot messing vaskemaskinen på kranen bolig.

•Thread riflete messing mutteren tilbake over toppen av roterende tuten. Tettsittende mutteren ned klokken for hånd mens du flytter tuten fra side til side; Stopp stramme så snart du føler motstand.

•Bytt kranen håndtere ved å reversere prosedyren som er utført i trinn 4. Skru sikkert og klippet dekorative hetten tilbake på toppen av kranen.

•Åpne kranen varmt og kaldt utkobling ventiler eller de viktigste husholdning utkobling ventil, som er aktuelt. Løft kranen håndtaket sakte og forsiktig å avlaste inne rørene. Når den fresende stopper, se etter lekkasjer og flytte begge håndtaket og tut fra side til side for å sikre at både varme og kalde spaken kontrollene fungerer som de skal.

Tips og advarsler

  • Merk: trinn 1 er avgjørende. Hvis du ikke slå vannet før demontere kranen, vil hydrauliske trykket brann patronen ut av kranen kroppen med kraft, kan det forårsake alvorlige skader.