Hvordan å reparere en Moen badekar tappekran

June 6

En Moen Baderom tappekran inneholder noen deler som noen ganger må skiftes ut. Når du bytter patron ventilen i kranen håndtaket, løser det lekkasjer og dårlig temperaturkontroll. Det er en prosess som tar ca en halv time for erfarne vaktmestere, og omtrent en time for de med ingen erfaring. Denne felles reparasjon brukes også på de fleste store-merkevaren kraner, så det ikke er spesifikke for Moen.

Instruksjoner

•Vri av dine viktigste vann ventil, eller lukke ventilen under vasken kranen å hindre vannet inn kranen under reparasjonen.

•Ta av lokket til Moen kranen håndtak med en liten skrutrekker og Løsne skruen under lokket med en Allen fastnøkkel. Skyv håndtaket på tonerkassetten stammen for hånd.

•Fjern klipsen beholde rundt kanten av kassetten stammer med en tang. Skru mutteren på bunnen av kranen håndtaket og fjerne det helt. Trekk kassetten ut av kranen med hendene, eller bruke Tanga fjerne patronen hvis det ikke vil komme gratis.

Sette inn den nye patronen i kranen ved å skyve det i kranen hodet med stammen grossist. Det vil sitte flush i kranen.

•Sett beholde vaskemaskinen igjen og stram den med kanal-tang. Erstatte beholde klippene hvis noen brukes. Deretter Skyv håndtaket på stammen og stramme med en Allen fastnøkkel til det er sikkert på plass.