Hvordan å reparere en metall Gate

August 4

Alle portene til slutt synke eller utvikler andre problemer. En metall gate aksjer kommer vanlige problemer med andre porter, men det har også sitt eget sett med problemer. To vanlige problemer som er lette å oppløse er en sagging gate og en ødelagt gate hengslene. Andre problemer, for eksempel ødelagte koblinger eller kryss bukseseler, kan ta flere forsøk på å reparere. Hvis du er en gjør-det-yourselfer, kan du reparere mest metall porter med noen verktøy, noen forsyninger og litt innsats.

Instruksjoner

•Splice noen ødelagte koblinger på metal gate med en dobbelt løkke av glatt, bøyelige wire. Koble begge sider av pause med doblet wire og vri ender ledningen sammen. Klo slutten av hammer inn glatt wire loop. Vri den flere ganger for å trekke ledningen strammere. Trekk hammer av ledningen, og deretter aktivere vridd overflødig ledningen på seg selv.

•Weld metalldeler tilbake på porten hvis de er knust. Legg skrapmetall om nødvendig å gjøre reparasjonen. Hvis metal gate trenger ekstra avstiving, weld diagonale klammeparentes stykker fra toppen av hengslene på siden til bunnen av låsen siden av gate. Hvis porten er en i deler, legge en spenne for hver inndeling. Spray maling porten når ferdig for å hindre rust.

•Kontroller gatepost støtter porten. Kontroller at det ikke viser tegn på råte eller forringelse som kan tillate porten å synke. Erstatte gatepost om nødvendig. Også Undersøk gatepost holde låsen. Selv om det ikke støtter vekten av porten, bør det også være i god form.

•Bytt en ødelagt gate hengslene. Hvis det ikke har brutt, stramme både porten og gatepost.

•Juster en sagging gate ved å justere hengsel bolten. Bestemme hvor porten er lavest. For eksempel hvis det er drar på låsen side, stram øvre hengslet. Fjerne porten fra sin hengslene. Rotere hengsel bolten en full slå og erstatte porten til hengslene.

•Sørg låsen med porten. Om nødvendig tilbakestille låsen nærmere innlegget eller lenger unna slik at porten lukkes riktig.

Tips og advarsler

  • Ikke stram noen ledninger eller takstoler. Dette kan forårsake wire gate fordreie.
  • Bruk riktig sikkerhetsutstyr som du sveiser. Du bør også ha skinnhansker mens du arbeider på metal gate.