Hvordan å reparere en Maytag Dg512 strålende flamme Sensor

June 10

Maytag DG512 er en eldre gass tørketrommel modell som kan utvikle problemer over tid. Når tørketrommelen ikke varme, tørr ikke det riktig klær. En feil strålende flamme sensor hindrer at gassen tørketrommel tenne og holde den fra å nå ønsket temperatur. Hvis tørketrommelen er ikke lenger dekkes av garantien, kan du lagre selv en reparasjonen regningen ved å erstatte den strålende flamme sensoren selv.

Instruksjoner

Frakobles tørketrommelen fra stikkontakten. Fjerne tørketrommel døren ved å skru ut skruene i hengslene og trekke døren av. Ta av frontpanelet fra tørketrommelen ved å fjerne skruene og glir panelet av.

•Løsne holder skruen med en 1/4-tommers socket og ratchet, men fjerne ikke den. Bruk et par nål nebbtangen for å trekke sensoren ned og ut.

Frakobles to ledninger fra gamle sensoren. Koble ledninger til den nye sensoren. Forstå sensoren med par nål nebbtangen og sette den tilbake på plass. Bøy braketten nedover for å fjerne skruene som holder.

•Stram holder skruen med kontakten og ratchet. Koble frontpanel og døren til tørketrommelen.

Tips og advarsler

  • Avstå fra å flytte tørketrommel for mye å hindre skade på gassen linjer, ifølge Angel Acevedo, eieren av A & C vaskemaskin & tørketrommelen reparasjon.
  • Når du erstatter den strålende flamme sensoren, ikke koble gass linjene fra tørketrommelen.