Hvordan å reparere en Makita makt Drill

May 5

Makita makt øvelser kan gå gjennom tre og tynn metall. Når en brikke på drill slutter å fungere, kan noen av bitene repareres hjemme. Se gjennom brukerveiledningen for de riktige reservedeler. Noen andre stykker må repareres av en lisensiert Makita tekniker fordi de vil være usikre hvis jobbet på av et hus.

Instruksjoner

•Bytt bores side grip hvis grep er ødelagt. Du trenger en stødig grep fast bore gjennom tøffe materialer som eik. Slå grep mot klokken for å løsne grepet. Når det er løs, skyv det av bore. Skyv en ny på drill og slå håndtaket med klokken for å stramme.

•Fjern litt ødelagt drill. Hvis din litt er ødelagt, så du ikke bør bruke den fordi den kan splint, sende Splinter i luften. Plasser nøkkelen chuck inn i siden av bore chuck, stykket som borekronen går inn, og vri det mot klokken. Trekke brutt litt ut og plassere en ny i. Skru den på plass ved å dreie nøkkelen chuck.

•Return Makita makt bore hvis ledningen er sprukket eller ødelagt. Makita øvelser skal repareres av en lisensiert tekniker. Alle Makita verktøy har en ett-års garanti. Noen butikker som selger Makita makt øvelser selger også beskyttelse planer som dekker bore for et par år etter at.