Hvordan å reparere en loslitt del av haug teppet

December 2

Hvordan å reparere en loslitt del av haug teppet

Trafikkerte områder av teppet viser ofte slitasje mye raskere enn de andre områdene. Dette slitasje er særlig tydelig på haug tepper, som er tykkere og derfor gjør bare flekker mer synlig. Hvis du har noen mindre deler av en haug teppet som loslitt, kan du oppdatere den å restaurere det en attraktiv tilstand. En vellykket oppdatering krever at du har overflødig teppet et annet sted i hjemmet til å bruke.

Instruksjoner

•Locate venstre over teppe rest fra opprinnelige installere. Hvis rest ikke er tilgjengelig, se etter et skap eller annen obskur beliggenhet som inneholder samme teppet. Klippe den ut av gulvet med et teppe cutter eller verktøyet kniv.

•Sett en rettlinjet på gulvet ved siden av tråden bare området som en guide og skjære gjennom teppet til du kommer til et annet område. Vær forsiktig med å skjære gjennom underliggende utfyllingen. Bruk rette kanten for å klippe rundt de tre andre sidene av loslitt området slik at du oppretter en firkantet kuttet ut. Kast sentrum del av teppet.

•Skjære tre-fire stykker av teppet tape til samme lengde som teppet kuttet ut. Skrelle den beskyttende oppbakking av ene og trykk tape brikkene på teppet utfyllingen. Når sikker, løsner toppen papiret for å avsløre limet.

•Plasser et bånd i cut out område på gulvet og måle den nøyaktige lengden og bredden.

•Vri stykke teppe rest over slik at baksiden vender oppover. Tegne målinger av området utklipp på teppet levningen rette kanten og en blyant. Skjær langs de markerte områdene bruke teppe kutteren.

•Lokk med teppe levningen stykke høyre side opp og gjøre det slik at bunken ansikter samme retning som teppe på gulvet. Plass den i cut-out på gulvet justere kantene perfekt. Trykk stykket ned fast for å sikre den. Deretter Kjør hånden over overflaten teppe å overlapper haugen og skjule reparasjon.

Tips og advarsler

  • Det er lurt å unngå gå reparerte området i én til to dager. Du kan også plassere en tung gjenstand for å hjelpe den selvklebende kuren bedre.