Hvordan å reparere en lekk tappekran stilk

June 9

Hvordan å reparere en lekk tappekran stilk

En lekk tappekran stilk kan koste deg store penger. US Environmental Protection Agency anslår at opp til 10.000 gallon av vann tapt et år i gjennomsnitt hjem på grunn av lekkasjer. Heldigvis er reparere en lekk tappekran stamme en av de enklere avløp jobbene. Stammen er delen av kranen som styrer vannstrømmen. En lekk stilk kan være et resultat av flere faktorer, inkludert en dårlig skive, oppløst pakking materiale eller kalsium innskudd.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen til Lekk tappekran stammen som du vil reparere. Vannforsyningen ventilene for vask eller lampen er vanligvis plassert under. Hvis dette er i et skap, må du flytte noen forsyninger eller objekter i å finne ventilen. Drei knotten på slutten av ventilen med klokken for å slå av vannet.

•Trekk håndtaket fra tappekran stammen. Finne og fjerne kranen håndtaket skruen, som kan gjemme seg bak temperatur indikator på toppen av håndtaket. Lirke dette av med kanten på en flat skrutrekker. Skru kranen håndtaket skruen og dra kranen håndtaket av stammen.

•Skru pakking mutteren. Dette er Sekskantet skruen på toppen av stammen. Slå dette mot klokken for å fjerne. Fjern pakking ring inne, som vanligvis er en tynn ring laget av grafitt eller plast, med en needlenose tang. Erstatte med ny pakking ring. Erstatte pakking mutteren og stram.

•Skru ventilen stammen. Justere din tang slik at de passer tett rundt sekskantede mutteren under pakking mutteren. Vri mot urviserens retning til stammen løfter av kranen kroppen.

•Bruk tannbørste til å rengjøre alle silt eller kalsium innskudd fra rundt trådene på stammen.

•Bytt tappekran vaskemaskinen ved foten av stammen, hvis nødvendig. Ta ut skruen på bunnen og dra gamle vaskemaskinen ut av stikkontakten. Trykk i en ny. Sikker med skruen.

•Wrap trådene på kranen stammer med Teflon rørleggers tape. Stammen inn kranen og skru med klokken.

•Sett håndtaket over toppen av stammen. Slip skruen i håndtaket og stram. Erstatt indikatoren temperatur hvis du fjernet den.

•Restore vann.

Tips og advarsler

  • Når du erstatter deler, for eksempel emballasje eller skive, bringe gamlebyen i avløp butikken for å få riktig erstatningsdel størrelsen.