Hvordan å reparere en lekk kjøkken tappekran Base

January 21

Hvordan å reparere en lekk kjøkken tappekran Base

Enkelt-håndtak Kjøkkenarmaturer iblant lekkasjer i bunnen av kranen tut. Tuten roterer på en omkasteren som har to o-ringer. På O-ringene satt inne riller på toppen og bunnen av omkasteren. Når på O-ringene utvikle sprekker eller strekke, utvikle lekkasjer. Reparere en lekk kjøkken tappekran base krever fjerne tuten tilgang på O-ringene. Erstatning ringer og rørleggers fett er tilgjengelig på oppussing centers og avløp forsyne butikkene.

Instruksjoner

•Åpne skapdører under kjøkkenet synke og finne to vann flaskeventiler til kranen. Drei hver ventil håndtere klokken til stopp vannstrømmen til kranen. Gå tilbake til vasken og slå på kranen håndtak å eliminere alle vann det kan fortsatt være i linjen. Slå av håndtakene når det er ingen vann kommer ut av tuten.

•Fjern set-skruen som holder kranen håndtaket til toppen av tuten med en Allen fastnøkkel. Dra håndtaket av og fjerne patronen mutteren med en slip-joint tang. Løft tuten av kranen.

•Slip en liten flat-skrutrekker mellom gummi o-ringer og omkasteren ventilen. Omkasteren ventilen er kragen det tut passer over og roterer rundt. Lirke av O-ringene av med skrutrekkeren.

•Rengjør rillene som på O-ringene passer rundt med en ren klut. Bruke en liten film av rørleggers fett over de nye o-ringer med fingertuppen. Rull de nye o-ringer over omkasteren ventilen og inn i deres spor. Kontroller at det er ingen vendinger i ringene når de er i sine respektive rillene.

•Plasser tuten tilbake over omkasteren og tråd kassetten beholde mutter tilbake til tut og kassett. Skru mutteren med av slip-joint tang. Plasser håndtaket tilbake på tuten og sikre med festeskruen. Slå på vannforsyningen til kranen.