Hvordan å reparere en lekk General Electric oppvaskmaskin

May 28

Hvordan å reparere en lekk General Electric oppvaskmaskin

Du stole på oppvaskmaskinen generelle elektrisk (GE) daglig, trolig tar det for gitt - det vil si før det lekkasjer. Når dette skjer, det er ikke bare en ulempe, men det kan også ødelegge kjøkkengulvet, lekke til nivå under forårsaker skade og være en kostbar oppgave å reparere. Mange ting kan forårsake oppvaskmaskinen å lekke. Hvis du er hendig rundt i huset, kan du gjøre noe for å løse noen av problemene. Før arbeider på oppvaskmaskinen GE, alltid koble kraften fra oppvaskmaskin og pumpe ut vann i karet med håndpumpe eller Hevert.

Instruksjoner

•Kontroller segl og pakning rundt oppvaskmaskin døren for eventuell lekkasje. Hvis det er skadet, må du erstatte den. Kjøp en ny pakningen til oppvaskmaskinen GE. Trekk ut den gamle, og slip i ny. Sette litt vaselin på flensene skli det enklere.

•Skru lavere foran paneler og se etter drypper rundt slanger. Skru slangen tilkoblinger med en skiftenøkkel å eliminere lekkasjen.

•Kontroller sørge for såpe koppen og skyll hjelp dispenser er ikke lekker. Koble stativet fra oppvaskmaskinen. Åpne døren, og skille innsiden av oppvaskmaskin døren utenfra ved å fjerne skjermen som holder døren delene sammen. Hvis isolasjon mellom dørene er våt, erstatte den cup og skyll hjelp såpedispenser.

•Bytt pumpe kontakten hvis det lekker; fjerne vask armen ved å skru ut huben nederst. Med en skiftenøkkel, skru skruen 5/16 foran pumpen og løsne klemmer som holder bunnpannen pumpen. Ta ut foran skruen, og la pumpen rullgardin. Klemmen som inneholder koblingen til pumpen og fjern den. Installere en ny kontakt og omvendt fremgangsmåte.

•Order en ny sump hvis det lekker. Fjerne pumpen ved å skru skruen 5/16 foran pumpen med skiftenøkkelen og løsne klemmer som holder bunnpannen på plass. Fjerne slangene og trekke bunnpannen ut. Erstatt den nye sumpen, og omvendt fremgangsmåte.

•Bytt tetningen rundt avløp releet hvis det lekker. Bestill en ny sel og push mutter. Fjern E-klippet på slutten av akselen slik at du kan fjerne avløp releet. Fjern push mutteren med en socket skiftenøkkel og segl med en liten skrutrekker eller kniv. Sett den nye seal, og satte nye push mutteren igjen.