Hvordan å reparere en lekk GE vann Tøymykneren

February 17

Hvordan å reparere en lekk GE vann Tøymykneren

Hvis du har sett vann lekker fra din GE vann Tøymykneren, må problemet repareres umiddelbart. GE kalkfilteret skal holde hardt vann buildup på et minimum. Men når ditt GE vann Tøymykneren fjærer en lekkasje, må du finne kilden, reparere problemet eller ringe en servicetekniker å få problemet løst.

Instruksjoner

•Locate vann tilkobling på baksiden av kalkfilteret GE. Koble vannforsyningen ved å trykke på den hvit plast omløpsventil topp bak kalkfilteret.

•Finn vannforsyning linjene kjører til enheten hvis det er ingen omkjøringsvei ventil på din GE vann Tøymykneren. Velg linjen til høyre hvis du vender mot fronten av enheten. Kjør deg langs vannlinjen fram en tappekran kalles en stengeventilen. Tvinn kranen med klokken til det slutter for å koble vannforsyning.

•Kontroller tømmeslangen å bekrefte den er ordentlig festet til skyllemiddel. Stram, om nødvendig. Fjerne to plast klippene fra omløpsventil og ta av på o-ringene. Smør på o-ringene med et tynt lag av silikon fett. Fjern rusk som kan skade på o-ringene og forårsaker lekkasjen. Sette på o-ringene på og fest på klippene til sikre.