Hvordan å reparere en lekk frostfritt tappekran

August 29

Frostfritt kraner fungerer ved å holde vannforsyning i vegger eller grunnlaget for huset, som beskytter det fra frysing. De gjør dette ved hjelp av en lang-stammen lever. Gummi skive festet på slutten av stammen selene vannet ut på ventilen sete. En ødelagt eller slitt vaskemaskin kan forårsake kranen lekker, som kunne fryse i kaldt vær og brast ditt. Reparasjon en lekk frostfritt tappekran innebærer erstatte vaskemaskinen og sørge for at trådene på ventilen stammen er tett forseglet.

Instruksjoner

Slå av vanntilførselen. Noen utendørs kraner kan ha en stengeventilen installert i nærheten. Den vanligste er utkobling ventilen en kjeller eller gjennomgangen plass. Det kan også være i uthusene eller kaste. Rotere stengeventilen klokken å slå av vannet. Hvis du ikke finner en separat stengeventilen, slå av vanntilførselen til huset. Slå av hovedkranen, som vanligvis er nær din vannforsyning.

•Skru tappekran stammen. Juster skiftenøkkelen slik at den sitter godt rundt sekskantede mutteren like under kranen. Snu mot klokken for å løsne. Tøff å fjerne kraner, spray gjennomtrengende smøremiddel og gi tid til å suge i før skru.

•Trekk kranen stamme ut av kroppen sakte. Vær forsiktig, snu spaken delen av frostfritt kranen kan være ganske lang og kan forårsake en feil hvis bøyd.

•Vri kranen over, så du kan undersøke vaskemaskinen nederst. Fjern beholde skruen på bunnen med en flat skrutrekker. Trekk vaskemaskinen fra kontakten og sette inn en ny. Sikker med beholde skruen. Bruke et lys belegg av silikon fett overflaten til vaskemaskinen til å forsegle ventilen stramt.

•Rengjør trådene på den øvre delen av stammen, bruker stålull. Bruk et belegg av rør tråden sammensatte trådene. Smøre den rundt med fingeren for å fordele jevnt.

•Sett stammen i tappekran og rør sakte. Skru med wrench.

•Restore vann.