Hvordan å reparere en lekk flatt tak

December 10

Hvordan å reparere en lekk flatt tak

Den viktigste delen av fikse en lekk flate taket er å finne kilden til lekkasjen. Se over hele taket nøye fordi det kan være flere trøbbel spot. Når du identifisere problemområder, vil du være klar til å gjøre de nødvendige reparasjonene. Kontroller at du ikke er redd for høyder før du prøver dette prosjektet fordi du vil være på taket ditt.

Instruksjoner

•Gå opp på taket. Sjekk for tårer, sprekker, råtnende områder, manglende vindsperre og eventuelle andre potensielle problemet. Også se etter pauser i materiale som ingen mellomrom mellom murstein av skorsteinen og taket våtrom. Sette et objekt av hver problemområdet så du kan finne dem igjen senere. Velg et objekt som ikke blåse bort.

•Gå til loftet. Se etter noen potensielle vann stier med en lommelykt. Hvis du finner noen, følge dem opp til der de treffer taket og presse en spiker på dette punktet så kan du enkelt finne problemet sted når du kommer tilbake på taket.

•Repair sprekk i våtrom. Feilfri sprekken av skrapende bort noe skitt. Dekke sprekken med taktekking sement og bruk en murskje for å dekke sprekken helt. Legge ned et stykke taket lapp stoff litt større enn sprekken. Dekk stoff med taktekking sement. Gjenta for alle sprekk. Følg instruksjonene som fulgte med taktekking sement om hvordan å blande og bruke den.

•Repair bryter i materialer slike skorstein murstein og tak vindsperre. Rengjør området og fjerne gamle biter av sement som kan bli irriterende. Arbeide et lag av sement mellom funksjonen taket og våtrom. Spre sement i våtrom. Gjenta for alle skader.

Tips og advarsler

  • Gni gjennomtrengende olje som WD-40 på hendene fjerne taktekking sement.
  • Vær grundig når søker etter vann løyper fordi de kan være vanskelig og svingete.