Hvordan å reparere en lekk dusj knute

March 22

Lekk dusj knotter er ikke bare irriterende, men de kan også forårsake skade på badet veggen. Dusj knotter, i motsetning til spakene, kan ha enten en patron som lekker eller dårlig seter og skiver hvis det er en stilk-tappekran. Det er lurt å ta de defekte delene til en oppussing senter for erstatninger. Hvis du har en to-håndtak system, bør du erstatte deler på motsatt knotten under reparasjonen lekk knotten.

Instruksjoner

Seter og skiver

Slå av vannforsyningen ved cutoff ventilen bak veggen. De fleste hjem må tilgangspanel dusj avløp i et tilstøtende rom. Hvis du ikke finner dusj cutoff ventilen, slå av viktigste vannforsyning til hjemmet. Du må slå av vannet til shower uansett hvilket system du har.

•Pry senterkoppen på toppen av dusj knotten som lekker. Du kan sette inn en liten flathead skrutrekker mellom kantene av hetten og knotten til lirke hetten av knotten. Ta ut skruen i midten av knotten som sikrer knotten til stammen med en stjernetrekker. Trekk dekorative tallerkenen mellom knott og veggen fra tappekran stammen.

•Fjern pakking mutteren sikre tappekran stammen med en socket skiftenøkkel. Slå kranen stammen mot klokken for å fjerne stammen fra kranen kroppen. Se under stammen å finne ut skruen som fester gummi skive til bunnen av stammen. Fjern skruen med en Phillips-skrutrekker og fjern vaskemaskinen.

•Kontroller setet i bunnen av kranen kroppen. Setet er området som stammen seter i. Hvis det er et hakk i bunnen av setet, kan du erstatte setet. En skrutrekker inn hakket, og slå mot fjerne setet. Erstatte setet med en som er samme størrelse. Hvis det ikke er noen hakk, må du bruke et sete dressing verktøy for å gjøre setet glatt. Slå verktøyet med klokken å glatte setene og blåse ut rusk chips med trykkluft.

•Bytt stammen og/eller skive med nye etter behov. Plasser vaskemaskinen på undersiden av stammen, og sikre med beholde skruene. Sett inn stammen i tappekran kropp, og vri med klokken til sete stammen. Plasser pakking mutteren over stammen, og trekk til med skiftenøkkelen socket.

Kassetter

Slå av vannforsyningen, og fjerne knotten fra kranen. Fjern den sikre mutteren som holder patron ermet over kassetten med en socket skiftenøkkel. Fjerne omslaget, og Finn en eller to klippene som sikre kassetten til kranen kroppen.

•Trekk du beholder klipp ut med et par nål nebbtangen. Ta enden av kassetten med en tang, og trekk kassetten ut av kranen. Du kan måtte vri kassetten venstre å bryte noen sel som vann sediment kan forårsake.

•Bytt kassetten med en som er den samme lengde og diameter som den gamle patronen. Sett kassetten i kranen kroppen, og sikre med beholde klippene. Skyv patron ermet over kassetten og sikkert med mutteren.

•Plasser knotten dekselplaten tilbake på veggen. Skyv knotten tilbake på plass, og sikre med beholde skruen. Trykk dekorative dekselet over midten av knapp med fingrene til forsiden fester seg i stilling. Slå vannet på dusj rørleggerarbeid.