Hvordan å reparere en konkrete Walkway sunkne området

September 15

En av hovedfordelene med å installere en gangvei med betong andre rydder materialer er holdbarheten og lite vedlikehold. Senket betong er vanligvis resultatet av en dårlig la grunnlaget, og kan føre til vannskader hvis ikke reparert. Istedet for erstatter delen, kan du bruke en slabjacking maskin å pumpe grout i fundamentet og heve overflaten tilbake til sitt opprinnelige nivå.

Instruksjoner

•Measure lengden på senket området med målebånd. Bruk kritt for å markere borehull 12 tommer fra begge sider og linjeavstand jevnt fra hverandre av 1 til 3 fot langs gangveien.

•Bruk en kjerne bore med litt 1 1/2-tommers å bore hull gjennom sunkne skive. Bruk øye, øre og munnen når gjennom betong eller asfalt.

•Thread en slange med en 1 1/2-tommers dyse gjennom de lavest liggende bore hullet. Koble den åpne enden av slangen til en slabjacking pumpe.

•Stir slabjacking grout med en tre rørestang. I tillegg til standard komponenter av sement, sand og vann inkluderes ingredienser slik grout ikke vil krympe over tid. Fyll pumpen med fugemasse bruker en scooper.

•Vri pumpen på og fylle hulrom under fortauet. Slå maskinen av og flytte munnstykket til neste hullet. Fortsette å fylle hvert bore hull med fugemasse.

•Return slangen til det første hullet og pumpe mer fugemasse i fundamentet. Når hulrommet er fylt, pressurizes pumpen grout, som vil sakte løfte betongen. Flytte slangen til neste hullet etter oppdra hellen omtrent en tomme. Fortsett denne prosessen inntil fortauet når riktig høyde.

•Tørk av eventuelle overskytende grout med en fuktig klut. Bruke en sparkel for å pakke stiv mørtel bore hullene. Avskåret mørtelen på overflaten for en bra avslutning. Ikke fjær ut rundt kantene. Vent en hel dag for grout tørke før du åpner gangvei til fot trafikk.