Hvordan å reparere en konkret sisterne

November 1

Hvordan å reparere en konkret sisterne

En konkret sisterne brukes å holde vann fra regnvann eller å holde drikkevann. Hvis sisternen bryter eller sprekker, vil sisternen ikke lenger holder vann. Reparere en konkret sisterne er en enkel prosess som vil gjøre det å holde vann igjen. Dette prosjektet bør ta to eller tre dager å fullføre, med mye av tiden venter på betong å kurere.

Instruksjoner

•Break bort noen løs betong fra sisternen med meisel. Bruk pensel til å tørke ut eventuelle løse partikler å utarbeide overflaten for å bruke ny betong.

•Bruk vernebriller og gummihansker når du arbeider med syre. Vask overflaten av betongen med muriatic acid spise bort eventuelle løse partikler og grov overflate sisternen slik at nye betongen vil bindingen med opprinnelige betongen.

•Fargeringer en sement vedheft booster over overflaten av sisternen hvor du skal bruke den nye betongen. Tillate løsningen til tørk i ca to timer, deretter børste på ett ekstra strøk. Tillate denne strøk tørke timer også.

•Bruk en svamp å dempe overflaten av området du ønsker å reparere på sisternen. Dette vil hjelpe betong bånd bedre og hindre sprekker dannes i tørking prosessen.

•Mix betong med vann til den når konsistensen av tykk gjørme. Pakke betongen inn i hullet for å fylle området brutt. Bruke en sparkel å glatte betongen og fjær ut over gamle betongen til å opprette et tett bånd mellom gamle og nye betongen. At betongen til å tørke for 24 timer.

•Dampen overflaten av betongen flere ganger gjennom betong tørking prosessen ved hjelp av en svamp dyppet i vann. Dette vil hindre at betong fra herding for fort og sprengning, chipping eller bryte under press fra vannet fordamper for fort.

•Bruk en caulk pistol fylt med en litt utvannet ned sement blandingen å pumpe sement i sprekker i sisternen veggene. Dette vil forsegle sprekker og forhindre sprekker sprer seg. Bruke en sparkel til å jevne ut sement over sidene av sprekker. La sement tørke for 24 timer før fylle sisternen med vann.