Hvordan å reparere en konkret oppgjør sprekk

April 7

Hvordan å reparere en konkret oppgjør sprekk

Betong sprekk på grunn av slo seg ned i jorden under betongen eller et problem med programmet eller blanding av betong før det herdet. Fylle en konkret sprekk er avgjørende for å hindre spredning av sprekken. Når vann kommer inn sprekken, fryser og thaws, det legger enorm vekt på betong og forårsaker sprekk til forverres. Når en sprekk har blitt reparert, kan det være merkbar eller misfarget i forhold til eksisterende betongen.

Instruksjoner

•Fargeringer bort noen løs betong fra sprekk med en ledning penselen. Fjerne all smuss fra sprekk med en nonacid konkret renere.

•Fyll små sprekker eller vegg sprekker med silikon-modifisert akryl sement caulk eller polyuretan-baserte sement caulk. Hell en ½ til ¾ tommers lag av sand i dype sprekker. Fyll den dype sprekken ¼ full med en sement sprekk sealer. La sement sealer tørr, så fylle ¼ av de gjenværende plass hver gang til sprekken er fylt.

•Widen store sprekker med en hammer drill ved former sprekk slik at bunnen er bredere enn toppen. Se etter dødpunkter og meisel dem ut. Bland en vinyl konkrete oppdateringen til produsentens instruksjoner for sprekker opp ½ tomme dyp. Mix sand i vinyl konkrete oppdateringen blandingen for sprekker dypere enn ½ tomme. Fyll sprekken ¼ full med blandet vinyl konkrete oppdateringen bruke en sparkel. La tørke og fyll ¼ av gjenværende plass hver gang før flush med eksisterende betongen.

•Let oppdateringens glans slites av for et par dager. Fullføre det lappet konkrete overflate ved å kjøre en tre flyte over området å blande området med en teksturerte betong. Blanding en oppdatering til en glatt overflate betong ved å kjøre en metall etterbehandling murskje.

Tips og advarsler

  • Vær forsiktig når du bruker en hammer drill for store sprekker.
  • Bruke hansker og vernebriller for å beskytte hendene og øyne når reparere betong sprekker.
  • En konkret sprekk skyldes settling kan vises over tid hvis utligningen spørsmålet under betongen ikke korrigeres.