Hvordan å reparere en Kohler tappekran

October 19

Hvordan å reparere en Kohler tappekran

Kohler er en av de eldste og mest anerkjente tappekran selskaper. Til tross for Kohlers rykte for kvalitet er selv de beste kranene underlagt normal slitasje over tid. Heldigvis er det noen felles kjøkkenkran reparasjoner som den gjennomsnittlige personen kan takle selv. Disse enkle reparasjoner selv bør ikke ta mer enn en time eller to av din tid og kan spare hundrevis av dollar i forhold til kostnadene ved å ansette en rørlegger å gjøre jobben for deg.

Instruksjoner

•Purchase en Kohler tappekran reparasjon kit fra en butikk som lagerfører rørleggerarbeid forsyninger. Kit koster vanligvis rundt $5.

•Dekk renne med en fille å sikre at du ikke mister noen små deler hvis du tilfeldigvis miste seg.

Slå av vannet på den viktigste vannforsyningen i ditt hjem. Slå på kranen du reparerer for å teste vannet er av og la vannet renne fra vannlinjen.

•Fjern Kohler kranen håndterer. Først pop av plast endestykket caps på hver av tappekran håndterer ved wedging et flat-skrutrekker under lokket til det løsner. Ta ut skruen i midten av hvert av håndtakene med en stjernetrekker. Når skruen er fjernet fra hvert av håndtakene, vri av hele håndtaket. Angi deler på toppen av en klut på en flat overflate i rekkefølgen du fjerner dem, som vil gjøre gjenoppbygging lettere.

•Fjern pakking mutteren ved en fastnøkkel til å løsne mutteren.

•Ta ut hele ventilen stammen montering ved å dra det forsiktig. Kontroller ventil for synlige tegn på skade, for eksempel tårer, sprekker eller chips.

•Løsne skruen på bunnen av ventilen stammen. Når skruen og vaskemaskin, samt på O-ringene og springs ligger på innsiden av ventilen stammen montering for synlige tegn på skader. Skifte ut alle deler som vises slitt eller skadet ved å finne en tilsvarende del av Kohler tappekran reparasjon kit. Bløtlegg hele ventilmontering i en løsning av lime remover instruerte flaske fjerne alle kalsium innskudd.

•Sett sammen alle nødvendige deler til ventilen stammen og koble skruen og skive til samlingen stammen. Angi stilk montasje på plass og fest den med pakking mutteren. Koble hver av tappekran håndtak og pop håndtak dekslene tilbake på plass.

•Vri vannet ventilen igjen på de viktigste vannkilden.