Hvordan å reparere en Kohler dusjbatteri regulere ventil

September 26

Hver dusjbatteri har en regulerer ventil inne som styrer flyt priser og temperaturen i vannet. Men er Kohlers ventiler litt annerledes enn andre navn merkevare kraner. Deres ventiler har to deler, inkludert en krage boliger som må komme ut før ventilen er reparert. Bare en fullstendig utskifting vil fikse en slitt ut eller knust ventil. Ventilen selv er litt for liten og komplisert å reparere enkelte deler.

Instruksjoner

•Lukk ditt hjem innkommende vannrør hovedkranen, like ved varmtvannsberederen, å slå av vannet strømmer til av dusjbatteri.

•Skru festeskruen ligger ved foten av håndtaket bruker en Allen fastnøkkel og trekk i håndtaket av kranen.

•Fjern alle adaptere eller skiver under håndtaket og deretter Fjern runden eller square (avhengig av modell) klippe som er passe på din dusj mur. Skru alle skruene i denne trim platen med en skrutrekker før du fjerner den. Merk at modeller og trimme variere skruene finnes i forskjellige posisjoner på trim tallerkenen.

•Fjern skruene fra kragen rett under trim plate på slutten av kranen med en skrutrekker og fjern kragen. Trekke ventilen ut med krage og fjerne alle komponenter fortsatt inne kranen, hvis noen igjen.

•Sett den nye ventilen i stedet for det gamle, erstatte kragen, stram det krage skruene og erstatte alle deler du fjernet i omvendt rekkefølge for å gjenoppbygge Kohler kranen.