Hvordan å reparere en kjøkken tappekran strålesamleren

October 23

Hvordan å reparere en kjøkken tappekran strålesamleren

De fleste kraner har bakgrunnsbilder på slutten av tuten som filtrerer ut sedimenter. Når du begynner å ha lav press fra kranen er det ofte på grunn av en tett strålesamler. Reparere et kjøkken tappekran strålesamleren krever fjerne strålesamleren fra kranen og demontere alt inne strålesamleren. Alle bakgrunnsbilder består av de samme komponentene. Full erstatninger er tilgjengelig på oppussing centers. Før du drar ut til jernvarehandel, ta noen minutter å rengjøre strålesamleren og spare noen dollar i prosessen.

Instruksjoner

•Wrap tape rundt øvre og nedre kjevene av et par slip-joint tang. Båndet beskytter fullføringen av strålesamleren mens du fjerner den med Tanga. Plass en fille i vasken avløp å unngå å miste små deler i avløpet.

•Drei Strålesamler mot klokken med slip joint tang til det er løs nok til å slå for hånd. Skru strålesamleren helt fra kranen med fingrene og plasser den på disken.

•Vri strålesamleren over i håndflaten av hånden slik at brikkene i slipp til palm måten de går inn i strålesamler. Skille hver del enkeltvis i rekkefølgen de går inn i strålesamler.

•Fyll kopp med eddik i en grunne container. Plassere en brikke i beholderen og la den sitte i fem minutter. Trekke arb ut og skrubbe den med en gammel tannbørste og kjøre den under kranen. Sett den ned for sin og rense gjenværende bitene på samme måte bortsett fra vaskemaskinen. Skitt og sedimenter utligner vanligvis på skjermen og blandebatteri.

•Sett sammen strålesamleren. Sett inn ytre huset, som ligner et erme, i strålesamleren først. Sett skjermen i huset og små foringen. Foringen er en tynn plast ring som er litt større på den ene siden. Siden større skal peke mot deg.

•Sett blandebatteri og flyt begrensning. Flyt struping er en plate med et hull i midten. Plass en ny SKIVE inne strålesamleren sist.

•Thread Strålesamler på kranen før det er like tett som du kan få det for hånd.