Hvordan å reparere en kanalene i et hus

August 27

Hvordan å reparere en kanalene i et hus

Dører og vinduer gir oss sikkerhet og holde ut dårlig vær. Holde kanalene, rammer og weatherstripping i god stand er nøkkelen til å få mest ut av dører. Terskel er bunnen mest stykke dørkarmen. Det ligger under terskelen. Terskelen er det metall eller tre som sitter rett under døren når det er lukket. For å adgang kanalene for reparasjoner, må du fjerne hele terskelen.

Instruksjoner

Mindre reparasjoner

•Examine på kanalene. Kanalene som sprakk eller kuttet, men ellers intakt, kan vanligvis repareres. Hvis døren mangler brikker eller viser tegn til råte og forverring, er det beste alternativet å erstatte terskel.

•Repair kanalene med mindre skader med todelt epoxy kroppen fyllstoff. Merkene varierer, men de vanligste formlene komme med en grå putty som utgjør hoveddelen av filler og en rød eller gul aktivator krem som er blandet i forholdet 1 del aktivator å 10 deler putty. Bland filler godt med en metall sparkel på et engangs stykke kryssfiner eller trelast.

•Fyll den skadede delen med blandet putty. Arbeide raskt, som putty begynner å stivne i under et minutt. Glatt på kitt med kitte kniven og la stivne.

•Sand ned putty med sandpapir. En medium, 100 korn papir fungerer best. Sand før området reparerte blandes omkringliggende overflaten.

•Prime reparerte terskel med oljebasert primer, la den tørke og utføre to utvendige semigloss maling i den opprinnelige terskel fargen å matche.

Erstatte Punktreparasjoner

•Fjern terskelen. Tilbake skruene av terskelen og løft den ut av stilling. Hvis ingen skruer vises, Fjern weatherstrip på terskelen til avsløre skruen kanalen. Bruk en flat snuse for å løfte gamle terskel ut av sin posisjon. Start på en side og arbeide deg over, levering terskel oppover for å løse neglene holder den til terskel styret.

•Skjære kanalene som ikke løfte ut lett ned med en sirkelsag. Sett bladet til en dybde som bare skjærer gjennom terskel. Pass på at du ikke kutte noen tilstøtende gulv. Styrken av snuse bar vil være nok til å fullføre pause hvis du ikke kan klippe det helt gjennom. Løft ut de to delene.

•Mark ny terskel styret å kutte til samme lengde som opprinnelige. Pass på å kjøpe en terskel tom samme bredde og tykkelse som opprinnelige. Det kan være nyttig å fjerne terskel og ta den med deg sammenligne når shopping. (Døren kan fremdeles være lukket og låst for å ivareta sikkerhet.)

•Mark slutten hakk tilpasses dørkarmen. Bruk opprinnelige terskel som en mal til å markere slutten på ny terskel. Kuttet hakkene med en stikksag de beste resultatene.

•Prime alle faces ny terskel med oljebasert grunning før montering. La den tørke så trykk terskel i stedet bruker en gummihammer eller hammer og heltre blokk. Spiker terskel med en hammer og minst tre 16 penny negler. Erstatte terskelen. Bruk skruer for å feste terskelen til terskel. Erstatt alle weatherstrip du kan ha fjernet i prosessen.